Eulogica – Omdat elke uitvaart anders is

Eulogica is meer dan een uitvaart software pakket in een doos. Het is een oplossing op maat en de software wordt volledig aan uw wensen aangepast. Het wordt geleverd als abonnementsdienst en we voorzien u een leven lang van ondersteuning.

“Many small things come together to make
the administration much easier, leaving us with
more time to spend with the bereaved.”
Adrian Pink, Croydon

Wij geloven dat de focus van een uitvaarverzorger vooral moeten liggen bij het ondersteunen en begeleiden van de families op een zo professioneel mogelijke manier. Eulogica uitvaart software kunt u helpen met:

  • Automatisering van kantoorprocessen, zodat er minder tijd voor de administratie nodig is en meer tijd aan de families besteed kan worden.
  • Voorzien van geschreven details of informatie voor uw leveranciers en personeel, om zo fouten te voorkomen.
  • De verzorging en opmaak van uw documenten uniform en professioneel maken, maar wel met uw eigen karakteristieken.
  • Het mogelijk maken van gemakkelijke email communicatie mocht dat nodig zijn.
  • Inzicht geven in openstaande schulden, efficiency en professionaliteit van uw bedrijf.
  • Een overzicht van uw bedrijf, wat kan bijdragen aan focus op bepaalde gebieden.
  • Het vervangen van uw oude software, mocht dit nodig zijn, met een efficiënter en beter passend alternatief.

Eulogica uitvaart software is opgedeeld in vier elementen. Klik op elk item voor meer informatie.

 

Eulogica vier stappen service

De flexibiliteit en het aanpassingsvermogen maakt dat uitvaartverzorgers voor Eulogica uitvaart software kiezen. Alle basis functies zijn aanwezig, maar wat Eulogica uniek maakt is de aanname dat elke uitvaart uniek is. Er is geen standaard
Lees verder

Uit ervaring weten we dat de juiste training voor u en uw werknemers, een essentieel onderdeel voor het goed gebruiken van vrijwel elke software is. Toch onderschat men vaak het belang van een goede training.

‘Ons bedrijf is opgezet in het jaar 2000, maar er was helemaal geen IT aanwezig, op een hele oude tweedehands computer na, voorheen gebruikt door ene Noach om zijn dieren op de Ark af te vinken”, grapt Adrian Pink van A & D Pink Funeral Directors in Croydon…

Software op maat is altijd al aanwezig geweest voor IT consultants, maar de kosten zijn meestal alleen aantrekkelijk voor grote organisaties. Dit gaat echter allemaal veranderen.