Welkom bij Eulogica

Wij geloven dat de focus van een uitvaartondernemer vooral moeten liggen bij het ondersteunen en begeleiden van de families op een zo professioneel mogelijke manier. Eulogica kan u daarbij helpen.

Eulogica alles wat betreft maatwerk uitvaart software. Dat houdt in dat wij de uitvaart software aanpassen aan uw wensen en werkwijze en niet andersom. Dit vereist niet alleen een flexibel en aanpasbaar softwareframework, maar ook dat we tijd besteden aan het begrijpen en analyseren van uw bedrijf.

Eulogica heeft een geschiedenis dat meer dan 25 jaar terug gaat en is op dit moment op ongeveer 500 locaties geïnstalleerd. Eulogica uitvaart software is een toonaangevende uitvaart software leverancier dat in vijf landen gevestigd is. Vanaf 2012 is Eulogica ook actief in de Nederlandse uitvaartbranche .
Wij geloven dat ons succes te danken is aan onze toewijding aan technische expertise en voortdurende ontwikkeling, in combinatie met uitstekende persoonlijke klantondersteuning.

Nieuws

Eulogica vier stappen service

De flexibiliteit en het aanpassingsvermogen maakt dat uitvaartverzorgers voor Eulogica uitvaart software kiezen. Alle basis functies zijn aanwezig, maar wat Eulogica uniek maakt is de aanname dat elke uitvaart uniek is. Er is geen standaard
Lees verder

Uit ervaring weten we dat de juiste training voor u en uw werknemers, een essentieel onderdeel voor het goed gebruiken van vrijwel elke software is. Toch onderschat men vaak het belang van een goede training.