Uitvaart verzorgers uit Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk verzamelden zich, in de herfst van 2006, bij de residentie van de Noorse ambassade in Londen voor een receptie waar Eulogica Ltd en de Eulogica uitvaart software werd gepresenteerd. Uitnodigingen werden verstuurd naar verschillende contacten en klanten van Eulogica. Ongeveer 40 mensen namen deel aan deze bijeenkomst, inclusief uitvaart verzorgers met hun klanten, ambtenaren van de ambassade, en andere belanghebbenden.

De receptie begon met een drankje, en de heer Arne Blixrud, de leider van Innovation Norway in Londen, sprak over de geschiedenis en de rol van Innovatief Noorwegen. Dit is een overheidsorgaan dat als taak heeft te helpen bij de promotie van Noorweegse bedrijven over de hele wereld. Het was een zeer belangrijke partner voor Eulogica Ltd in de jaren dat het bedrijf is opgericht in Londen.

Vervolgens werd er door Eulogiuca Ltd een presentatie gegeven over het Eulogica uitvaart software concept. David Wright (Client Support Manager) toonde een voorbeeld van een klant configuratie, om te laten zien hoe de software altijd is afgestemd op de behoeften van iedere uitvaart verzorger en tradities.

De heer Barry Albin-Dyer van F.A. Albins en Zonen (uitvaart verzorger in zuid Londen) vertelde een aantal leuke verhalen over hun ervaringen met Eulogica Ltd en hun dagelijks gebruik van Eulogica uitvaart software.

De heer Barry Albin-Dyer van F.A. Albins en Zonen (uitvaart verzorger in zuid Londen) vertelde een aantal leuke verhalen over hun ervaringen met Eulogica Ltd en hun dagelijks gebruik van Eulogica uitvaart software.

Na de presentatie van Eulogica vertelde de heer Barry Albin-Dyer van F.A. Albins en Zonen (uitvaart verzorger in Zuid Londen) een aantal leuke verhalen over hun ervaringen met Eulogica Ltd en hun dagelijks gebruik van Eulogica uitvaart software. Uitvaart verzorger Barry Albin staat o.a. bekend om zijn tv series, diverse boeken en als voormalig voorzitter van FIAT-IFTA.

“We willen van deze gelegenheid gebruik maken om alle leden van de ‘User Involvement Group’ hartelijk te bedanken”, zegt Geir Bakke. “We hebben veel van hen geleerd tijdens ons productontwikkelingsproces, zijn waren de focus voor al onze inspanningen. Tientallen mensen uit Engeland hebben op de een of andere manier bijgedragen, maar vooral moeten we de volgende namen/bedrijven vermelden: Michael Kenyon, Peter Kenyon, Michael Roscoe en de overige medewerkers bij Arnold uitvaart verzorging in Buckinghamshire, Barry, Simon en Jonathan Albin-Dyer, Jonathan Fletcher en anderen werkzaam bij F.A. Albins & Sons Ltd in Zuid-Londen, Peter Demetriou van Demetriou & Engels uitvaart verzorging BV in Noord-Londen en natuurlijk Derek Gunningham, Austin Williams, Philip Alderwick en de overige medewerkers van Alderwicks en Thomas Davis uit Bristol, Engeland.

“Het was voor ons een geweldige kans om onze mening te geven in de ontwikkeling van het Eulogica uitvaart software pakket”, zegt Derek Gunningham. De uitvaart verzorger uit Bristol, Engeland is vanaf het vroegste stadium betrokken bij het project en was het eerste bedrijf in het Verenigd Koninkrijk dat het nieuwe uitvaart software systeem geïnstalleerd had.

Ambassadeur Bjarne Lindstrom was helaas ziek deze dag en kon niet aanwezig zijn, wel was zijn vrouw aanwezig. Zij ontving bloemen als uiting van dank voor het plaatsvinden ​​van de bijeenkomst in de residentie. Ook werden er bloemen uitgereikt aan de heer Barry Albin en de heer Derek Gunningham van Thomas Davis uitvaart verzorging in Bristol. Dit om hen te bedanken voor hun hulp gedurende de ontwikkeling van de nieuwe uitvaart software.

De heer Derek Gunningham van Thomas Davis uitvaart verzorging in Bristol ontving een bos bloemen voor zijn hulp tijdens het ontwikkelings proces van de nieuwe uitvaart software.

De heer Derek Gunningham van Thomas Davis uitvaart verzorging in Bristol ontving een bos bloemen voor zijn hulp tijdens het ontwikkelings proces van de nieuwe uitvaart software.

Aan het einde van de officiële bijeenkomst werden er hapjes en champagne geserveerd. Een aantal van de deelnemers gingen vervolgens naar een nabijgelegen café om de discussie voort te zetten. Het was duidelijk dat uitvaart ondernemers van ver kwamen deze avond bij te wonen.

Deze bijeenkomst betekende voor Eulogica uitvaart software het einde van een ontwikkelingsfase van de uitvaart software. De laatste jaren stond in het teken van verfijning van de uitvaart software voor Britse uitvaart verzorgers. Zowel 2007 als de komende jaren zullen in het teken staan van het verspreiden van de uitvaart software en het concept om een ​​groter aantal gebruikers in het Verenigd Koninkrijk zijn.