Analyse & Configuratie – Omdat elke uitvaartverzorger uniek is

Eulogica uitvaart software is gemakkelijk in het gebruik omdat het aangepast wordt aan uw wensen en uw manier van werken. Zo kunt u Eulogica uitvaart software gebruiken zoals u dat wilt.

De uitvaart software wordt zo geconfigureerd dat de meest voorkomende uitvaarten makkelijk in te voeren zijn.
Nieuwe functies kunnen toegevoegd worden aan het programma als u een eigen unieke manier heeft om een uitvaart te verzorgen.

Configuratie van het invoerscherm

We kunnen zelfs extra functies toevoegen aan het uitvaart software programma, allemaal naar uw wens. Wilt u extra informatie opnemen in de contactgegevens, of wilt u uw papierwerk in bepaalde categorieën indelen? Alles is mogelijk, want wij passen Eulogica uitvaart software voor u aan.

Rapporten en brieven

Eulogica uitvaart software biedt ook veel mogelijkheden als het gaat om het opstellen van brieven. Met Eulogica uitvaart software stelt u snel een standaard brief op, maar ook geheel op uw eigen manier: u bepaalt de inhoud en de lay-out, wij passen de brieven aan.

Uw bedrijf en Eulogica uitvaart software

Samen kunnen we uw producten en uw prijzen in het uitvaart software programma zetten. Maar ook gegevens van lokale uitvaartwinkels, kerken, begraafplaatsen enzovoort. Compleet met uitvoerige beschrijving en afbeeldingen.

Makkelijk te leren, te gebruiken en uniek voor uw bedrijf

Elke uitvaartverzorger is uniek. Eulogica uitvaart software aanpassen kost tijd, maar dat is het meer dan waard: het is de enige manier om een systeem te krijgen dat volledig past bij u en uw bedrijf. Op deze manier haalt u het maximale uit werken met een computer. U krijgt de volledige controle en het overzicht over alle processen rondom een uitvaart. Uw klanten en leveranciers kunnen altijd rekenen op perfecte en nauwkeurige documentatie. Maar hierbij gaat u nog steeds te werk op uw eigen manier en volgens uw eigen tradities, die uw bedrijf zo succesvol hebben gemaakt. Als u dit uitvaart software programma eenmaal gebruikt kunt u niet meer zonder.