Welkom bij Eulogica BV!

Het geavanceerde Eulogica uitvaart management software pakket is oorspronkelijk ontwikkeld voor uitvaartverzorgers in Noorwegen in de jaren ’90. Door de sterke focus op continu onderhoud en ondersteuning wordt het concept breed gesteund en gebruikt bij het merendeel van de uitvaarten in dit land. Eulogica is in de jaren daarna uitgebreid naar onder andere het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Ierland. Het Nederlandse bedrijf is opgezet in 2012 en is gesitueerd in Hoorn.

De Eulogica software is in gebruik door ongeveer 400 uitvaart ondernemingen in meerdere Europese landen.

Om kennis te vergaren voor het ontwikkelen van het concept voor de internationale markt heeft Eulogica gebruik gemaakt van een klankbordgroep bestaande uit Europese uitvaartverzorgers. Het resultaat van deze discussie is een uitgebalanceerde uitvaart software en service.

Eulogica BV is aangesloten bij VTU. Eulogica is ook vaak betrokken bij beurzen en sponsorevenementen betreffende deze markt.

Het bedrijf is in eigen handen en we zijn trots op onze onafhankelijkheid. Ondanks dat we veel samenwerken met uitvaartverzorgers, bij de ontwikkelingen van de uitvaart software, zijn er geen uitvaartverzorgers betrokken bij het eigendom van Eulogica. Wij zijn niet betrokken bij uitvaartverzorging en focussen ons alleen op het voorzien van de uitvaart software voor de uitvaart beroepen.

Voel u vrij om contact met ons op te nemen voor een afspraak of schrijf u in voor de komende edities van onze gratis nieuwsbrief.

We hebben ook nauwe banden met verschillende computer hardware leveranciers en zijn uiteraard bereid om u te helpen bij het proces. Als u graag van gedachte wilt wisselen met een uitvaartondernemer waar we mee werken kunnen we u enkele referenties sturen.