Training – Zorgt voor pure controle

Uit ervaring weten we dat de juiste training voor u en uw werknemers, een essentieel onderdeel voor het goed gebruiken van vrijwel elke software is. Toch onderschat men vaak het belang van een goede training.

Ons trainingsprogramma is op maat gemaakt en zal uw bedrijf precies zo trainen als nodig. Door middel van een informele discussie met uw personeel proberen we een beeld te krijgen van de huidige IT en software vaardigheden. Na deze analyse ontwerpen en implementeren we een op maat gemaakte training voor elke werknemer en voor het bedrijf als geheel. De trainingen bestaan meestal uit individuele en groepstrainingen.

We weten dat trainingen tijd en moeite kosten, maar we trainen zodat het relevant en leuk blijft, waarbij de voordelen gelijk voor uw personeel zichtbaar zijn.

Voor optimaal resultaat is het goed om de training te starten op het moment dat de uitvaart software gebruikt gaat worden. Zo zal uw personeel van begin af aan de uitvaart software zich eigen maken en vertrouwen om zo tot een optimaal resultaat te komen.

Dit trainingsprogramma is ontwikkeld om een goede start te maken met de nieuwe uitvaart software. Echter, training moet continu gebeuren en toekomstige trainingen zullen dan ook zorgen voor het opfrissen van de kennis, het inwerken van nieuw personeel of het ontwikkelen van uw bedrijf. Wij zijn er om u te ondersteunen in dit proces zodat u zich kan concentreren op uw klanten.