Continu Ondersteuning & Onderhoud – Dat beloven we u

We zien Eulogica uitvaart software als een samenwerking met onze klanten zolang het product bestaat. We staan altijd voor u klaar om u telefonisch hulp en advies te geven, en u op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen van het uitvaart software programma.

Constante verbetering

Eulogica uitvaart software ontwikkelt zich voortdurend. Bijvoorbeeld bij een nieuwe wettelijke aanpassing, maar ook als een uitvaartverzorger een idee heeft om het programma te verbeteren. Deze regelmatige ontwikkelingen worden meteen op uw computer toegepast door middel van een online update.

Onmiddelijke ondersteuning

U kunt ons altijd bereiken per telefoon, e-mail of fax om een vraag te stellen over Eulogica betreffende functionaliteit, configuratie, updates en verbeteringen. Als we het probleem op deze manier niet op kunnen lossen, komen we het probleem bij u ter plekke oplossen. Ook is het mogelijk om een verbinding op afstand te creëren, zodat we u meteen kunnen assisteren op uw computer.

Een langdurige samenwerking

Deze voortdurende ontwikkeling, samen met onze nauwkeurige en vriendelijke ondersteuning voor u en uw werknemers zijn de grootste voordelen van onze samenwerking. Omdat Eulogica uitvaart software in abonnementsvorm wordt aangeboden, bent u verzekerd van voortdurende medewerking. We zijn er voor u om u te helpen zolang u onze uitvaart software gebruikt. Wij vinden dat dit de beste manier is om een uitvaart software pakket te bieden aan de uitvaartbranche.