Software – Omdat elke uitvaart anders is

De flexibiliteit en het aanpassingsvermogen maakt dat uitvaartverzorgers voor Eulogica uitvaart software kiezen. Alle basis functies zijn aanwezig, maar wat Eulogica uniek maakt is de aanname dat elke uitvaart uniek is. Er is geen standaard patroon en met Eulogica uitvaart software wordt de uitvaart behandeld als een serie van evenementen en services.

Management wordt bijvoorbeeld gemakkelijker door:

 • Elke dag een overzicht met informatie voor die dag voor u en uw werknemers
 • Een slim logboek dat continu bij gehouden wordt op uw computer en geprint kan worden voor uw administratie
 • Professionele brieven en documenten in uw eigen stijl
 • Account en management informatie altijd bij de hand
 • Donatie management en verkoop
 • Organiseren van condoleance uitnodigingen
 • Het managen van de bloemen, de rouwwagens, de kisten en het verspreiden van het as, en nog veel meer…

Verder dan de basis

Zodra u een service toevoegt aan een bepaalde uitvaart zal Eulogica uitvaart software de kosten berekenen, het logboek en de ‘to-do’ lijst updaten, u voorzien van documenten en brieven. Ook zal de uitvaart software u een totaal overzicht geven van alle ontwikkelingen.

Naast de essentiële onderdelen, zoals transport, begrafenis en crematie, biedt Eulogica uitvaart software een uitgebreide lijst aan extra services. Bijna 100 verschillende extra services zijn beschikbaar om in al de wensen van uw klant te kunnen voorzien.

Eenvoudig te leren, eenvoudig te gebruiken

Eulogica uitvaart software maakt elke complexe begrafenis overzichtelijk. Services zijn gemakkelijk toe te voegen door iconen te slepen met de muis. Menu’s, knoppen en andere details zijn te vergelijken met bekende software door de software integratie in Microsoft Windows.

Managementinformatie integratie

Eulogica uitvaart software beschikt over een geavanceerde sorteer, zoek en archiveer functie, heeft een efficiënte contact management, prijslijst en kan verbonden worden met veel gebruikte accounting systemen. De geavanceerde management analyse functie geeft het nodige inzicht in omzet, kosten, winst en belastingen.

 

‘Ons bedrijf is opgezet in het jaar 2000, maar er was helemaal geen IT aanwezig, op een hele oude tweedehands computer na, voorheen gebruikt door ene Noach om zijn dieren op de Ark af te vinken”, grapt Adrian Pink van A & D Pink Funeral Directors in Croydon…

Uitstekende gegevensbeveiliging

De cliënt vertrouwelijkheid is een belangrijk deel van onze service. Het uitvaart software systeem is voorzien van wachtwoorden en persoonlijke informatie is goed versleuteld. De automatische opslag functie zorgt voor veiligheid, zelfs met computer of printer problemen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een volledige back-up te maken van alle bestanden.

Betreft de techniek

 • Eulogica uitvaart software is flexibel en kan gebruikt worden zonder de hulp van andere software zoals Office of Access
 • Offline werken en synchronisatie technologie maakt het mogelijk om met behulp van een laptop buiten het kantoor actief te blijven.
 • De snelheid van Eulogica uitvaart software zorgt er voor dat in zijn algemeenheid geen hardware of systeem upgrades nodig zijn.
 • De basis van Eulogica uitvaart software is ontwikkeld in SQL server database en kan gebruikt worden voor zowel een enkele computer als een geheel netwerk.