Klantenservice

We zien Eulogica uitvaart software als een samenwerking zolang als de levensduur van ons product. We zijn altijd bereikbaar en bereid om u te helpen, te adviseren en onze laatste ontwikkelingen uit te leggen.

U kunt ons zowel per telefoon als e-mail bereiken voor alle vragen of opmerkingen over bijvoorbeeld functionaliteit, integratie, configuratie of updates. Verder is het mogelijk om bij u op locatie langs te komen.

Met uw toestemming is het zelfs mogelijk om een verbinding op afstand te leggen, met uw computer, zodat we snel aan een oplossing kunnen werken. Dit werkt alleen op uw uitnodiging en voor de veiligheid dient u steeds de verbinding initiëren.

Adresgegevens
Meer Eulogica Tips
U kunt eenvoudig een rekening overzicht voor klanten afdrukken. Dit overzicht laat zien wat zij hebben betaald of nog moeten betalen.
Om dit te doen, opent u eerst het klanten contact bestand op één va
Eulogica heeft een handige manier voor u, om dezelfde brief aan verschillende partijen te verzenden. Dit wordt ook wel de meervoudige brieven wizard genoemd en kan u een hoop tijd besparen. Wat u hier bijvoorbeeld mee kunt doen is het verzenden v