Onze werkwijze

Software op maat is altijd al aanwezig geweest voor IT consultants, maar de kosten zijn meestal alleen aantrekkelijk voor grote organisaties. Dit gaat echter allemaal veranderen.

De werkwijze die wij hanteren met uitvaartverzorgers:

  1. Een eerste informele ontmoeting met onder andere een algemene discussie over uw bedrijf, uw behoefte en een demonstratie van wat de uitvaart software allemaal kan doen. We zullen ook kijken naar dingen als uw familie confirmatie brief en offerte/factuur lay-out. Zodoende kunnen wij inschatten of er extra maatwerk aan te pas moet komen of dat ons uitvaart software pakket alles al omvat. We zullen het ook over het trainingsprogramma hebben.
  2. Aanbod. We bieden u een schatting van de kosten en het tijdsbestek. Als u besluit om door te gaan zal er een contract opgesteld worden.
  3. Contract. We zullen u een contract voorleggen waar onder andere de details van onze voorwaarde en condities inzitten, maar ook de prijs, betalingsmethode, etc. U bent niet verplicht op het contract in te gaan, maar mocht u dat doen gaat de analyse fase beginnen.
  4. Analyse dag. Als u gebruik gaat maken van ons opmaat uitvaart software pakket willen we het graag aan uw wensen aanpassen. We bezoeken uw bedrijf dan graag nog een keer om in detail uw bedrijf door te nemen. Zowel om uw producten en prijzen te begrijpen, maar ook uw huisstijl, formulieren en gebruiken. Deze stap is eventueel niet nodig als u gebruik wilt maken van het standaard pakket van Eulogica.
  5. Installatie en configuratie. We zullen de installatie en configuratie van de uitvaart software op een afgesproken datum afleveren. Er zullen enkele dagen nodig zijn, mocht u een aantal aanpassingen willen hebben. Het meeste van dit werk kan op afstand en de laatste aanpassingen zorgen ervoor dat uw systeem volledig in werking is. Eventuele nieuwe hardware moet natuurlijk wel aanwezig zijn.
  6. Kevin Matthews and his secretary Helen Digby in their new bright and airy reception in Balmoral Road, Northampton, with Eulogica’s David Wright

    Training. We weten uit ervaring dat de juiste training essentieel is voor het resultaat van de software. Volgens de afspraken die we maken zullen we u en uw personeel trainen in het nieuwe uitvaart software systeem.

  7. Continue ondersteuning en onderhoud. We zien Eulogica uitvaart software als een samenwerking voor zolang als het product bestaat. We zijn altijd bereikbaar voor hulp, advies en voor vragen over de laatste ontwikkelingen. Eulogica is continu bezig met het updaten en verbeteren van de uitvaart software dat onder andere voort komt uit feedback dat we krijgen van uitvaartverzorgers. Deze verbeteringen zullen voor u zichtbaar worden in de software updates. Uw personeel kan ons ook bereiken per telefoon, e-mail of fax mocht dat nodig zijn. Onze levenslange commitment geeft aan hoe begaan we zijn met u en uw onderneming. We laten u er niet alleen voor staan.
  8. Toevoegingen en veranderingen. Het is natuurlijk mogelijk dat u uw software wil laten aanpassen omdat uw onderneming zich ook aanpast. We zijn altijd bereid om u bij te staan met verdere ontwikkelingen van uw software.

Opmaat software is altijd al aanwezig geweest voor IT consultants, maar de kosten zijn meestal alleen aantrekkelijk voor grote organisaties. Dit gaat echter allemaal veranderen. We hebben Eulogica gecreëerd om een framework op maat te leveren voor uitvaartondernemingen van de 21ste eeuw. Door de hoge mate van flexibiliteit van de software kunnen we u voorzien in al uw wensen, of u nu lokaal of landelijk actief bent. Het is een combinatie van de voordelen van individuele aandacht en de competitieve kosten die bij een grote ontwikkeling horen.