Als Eulogica gebruiker weet u hoe belangrijk het is om overzicht te houden van de dagelijkse gang van zaken. Eulogica denkt hierin mee en de ontwikkeling van integraties met diverse boekhoudpakketten is hier een onderdeel van.

Begin dit jaar is de ontwikkeling van de integratie met ExactOnline afgerond. Met het beschikbaar stellen van deze integratie kunnen de facturen vanuit Eulogica direct geëxporteerd worden naar ExactOnline.
De integratie met ExactOnline biedt door 2-stap verificatie een hoge mate van veiligheid voor de export van uw facturen.

Als Eulogica gebruiker geeft u op welke facturen geëxporteerd moeten worden en met één druk op de knop vindt deze export plaats. Dit kan per factuur, maar het is ook mogelijk meer facturen gelijktijdig te exporteren.

Binnen Eulogica houdt u overzicht van alle facturen en tevens is zichtbaar welke facturen nog geëxporteerd moeten worden. Door vooraf na te denken over de inrichting (grootboekrekeningnummers en BTW percentages) verloopt het proces van export probleemloos.

De integratie met ExactOnline is niet de enige boekhoud integratie die Eulogica kan aanbieden. Ook zijn er integraties met Twinfield, Snelstart en Accountview.

Bent u geïnteresseerd in één van deze integraties, neem dan vrijblijvend contact met het Eulogica Ondersteuningsteam op voor nadere informatie.

T: 020 – 808 42 00
E: ondersteuning@eulogica.nl