Frequente lezers van de Eulogica Bulletin weten dat wij al vele jaren een weeshuis in India steunen. Dat wil zeggen, de instelling Care and Love net buiten Hyderabad, in het zuiden van het land.

Het is ook een traditie geworden om vanuit Eulogica een specifiek cadeau met Kerstmis te geven aan de kinderen in het weeshuis. Dit was een idee dat wij begin jaren 2000 hadden, toen het nog zeer gebruikelijk was dat bedrijven fysieke kerstkaarten naar klanten stuurden. Op dat moment besloten wij om daarmee te stoppen en in plaats daarvan iets waardevols voor de kinderen te betekenen.

Deze Kerst geven wij nieuwe kleding als cadeau aan alle kinderen in het weeshuis. Er zijn ongeveer 40 kinderen die wij hier blij mee maken.

Naast het ondersteunen van het weeshuis in het algemeen, zorgt Eulogica ook specifiek voor de opvoeding van drie kinderen (Anusha, Sai en Sanjana) daar. Wij noemen deze drie kinderen de “Eulogica Kids”.

Anusha, Sai en Sanjana boeken grote vooruitgang, zegt weeshuis manager Nuthan: “Ik ben erg blij met de prestaties van de kinderen. Mijn werk en jullie steun op het gebied van psychologische en financiële hulp hebben deze kinderen enorm veranderd!”.

De oudste van “onze” drie kinderen (Anusha) is nu bijna klaar met haar opleiding. Zij volgt het laatste jaar van de MBA Farmacie en heeft verschillende sollicitatiegesprekken voor een mogelijke eerste baan. Zij heeft al verschillende aanbiedingen ontvangen van bekende werkgevers. Anusha heeft nog vijf maanden de tijd om haar eindexamen af te ronden en te beslissen welke volgende stap zij gaat nemen.

Nuthan vervolgt: “De kinderen zijn verantwoordelijk, georganiseerd en groeien met de dag in zelfvertrouwen en eigenwaarde. Omdat u deze kinderen van jongsafaan al steunt kunt u nu de resultaten zien. Uw steun heeft een levenslange impact op hun leven. Ik wil u graag bedanken dat u deze kinderen de kans geeft om zelfvoorzienende individuen te worden”.