Eulogica heeft vestigingen binnen Europa (Noorwegen, Zweden, Engeland en Nederland) en één vestiging buiten Europa. De ontwikkeling van de Eulogica uitvaart software vindt buiten Europa plaats, in India.

In de plaats Visakhapatnam is het kantoor van Eulogica Services India met 30 ontwikkelaars. In de filosofie “Samen bereik je meer dan alleen” hebben Sven Mytting, Geir Bakke (eigenaren Eulogica) en Laura de Waal (CEO Nederland) de medewerkers in India bezocht. Het doel van dit bezoek in april j.l. was de samenwerking nog meer te versterken in verschillende aspecten.

Laura: “Het was fantastisch om twee weken onderdeel van hun leven in India te mogen zijn. Het was een prachtige ervaring.”

Tijdens het bezoek hebben wij veel werk gerelateerde zaken besproken maar zeker ook sociale activiteiten ondernomen. Denk aan het bespreken van lopende en toekomstige projecten. Het Ugadi feest met elkaar vieren. Een gezamenlijke team lunch met de kinderen uit het weeshuis, een wandeling in de bossen en nog veel meer.