Eulogica is een nieuwe generatie uitvaart software gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring. Het concept zorgt voor een op maat gemaakt software pakket voor elke uitvaartverzorger. In dit artikel vindt u achtergrondinformatie en technische details over Eulogica uitvaart software.

Software flexibiliteit

Eulogica is meer dan een uitvaart software pakket in een doos. Het is een maat oplossing en de uitvaart software wordt volledig aan uw wensen aangepast. Het wordt geleverd als abonnement dienst en we voorzien u een leven lang van ondersteuning. Het Eulogica uitvaart software concept is opgedeeld in vier elementen:

Software

Eulogica is een innovatieve oplossing gebaseerd op bewezen uitvaart software. De uitvaart software is gemakkelijk en flexibel in gebruik en kan zich volledig aanpassen aan uw manier van werken.

Analyseren en Configureren

We stellen vragen, discussiëren, observeren en begrijpen uw organisatie en processen om zo de uitvaart software te configureren naar uw wensen. Alle informatie zal vertrouwelijk zijn.

Training

Er zal een trainingsprogramma op maat ontwikkeld worden om zo elk individu binnen de organisatie in de juiste trainingen te voorzien en wegwijs te maken met de uitvaart software.

Ondersteuning en onderhoud

Zodra het product efficiënt werkt zal uw bedrijf voordeel hebben van onze ondersteuning en onderhoudswerkzaamheden. Zowel ter plaatsen als van ver af zullen we u voorzien van ondersteuning en software updates.

Zulk soort software op maat is al een tijd beschikbaar via IT consultants, maar de kosten en het onderhoud zijn altijd problematische onderdelen geweest. Echter is dit allemaal veranderd met de komst van Eulogica uitvaart software waarbij de software voor uitvaartverzorgers van de 21 eeuw gecombineerd wordt met hoge maten van flexibiliteit. Deze combinatie zorgt voor een breed scala aan oplossingen met de voordelen van individuele aandacht en competitieve kosten.

Functionaliteit

Een aantal van de evenementen die ons systeem kan behandelen zijn (ze komen allemaal met informatie, documentatie, taken management, logboek etc.): Eerste contact, Klanten contact, Bestellen van rouwkaarten, Verwijdering van de overledene, Juwelen, Doctoren, Kisten, Bezichtigingen, Overlijdensberichten, Bloemen, Rouwwagen, Uitvaarbegeleider, Kerkdienst, Huisdienst, Graf ceremonie, Begraafplaatsceremonie, Begrafenis, Crematie, Transfers, Grafsteen, Spreker, Zang of gebed boekjes, Fotografie, Condoleance boeken, Limousine vervoer, Receptie, Catering, Donatie van bloemen, Urnen en de opslag daarvan, Voertuig verhuur, Donaties goede doelen, Vooruit betalingen en Extra personeel.

 

Het bevat geen exotische opties zoals begrafenis op zee, maar bevat echt de basis modules voor een uitvaart. We bieden echter ook geavanceerde uitvaart en management analyse modules aan.

Momenteel zijn er nog wat modules in ontwikkeling zoals een compleet systeem voor vooraf geplande uitvaarten, een integratie module voor het versturen van elektronische overlijdensberichten naar kranten, geavanceerd donatie management systeem en een integratie met het internet.