Met de Eulogica software genereerd u o.a. automatische formulieren. Indien gewenst kunt u deze formulieren eenvoudig opslaan op de lokale pc of in een cloud/server omgeving. Het opslaan van formulieren is echter niet noodzakelijk, dit omdat u in Eulogica altijd de beschikking heeft tot de meest recente formulieren.

Soms is het gewenst om formulieren direct per e-mail naar uw leverancier of opdrachtgever te sturen. Dit is snel en eenvoudig.
Denk o.a. aan het versturen van een ‘Aanvraagformulier rouwvervoer’ naar uw vervoerder, het ‘Draaiboek’ naar de familie en de ‘Factuur’ naar de opdrachtgever.
U drukt op de e-mail knop in de Eulogica uitvaart software, selecteert één formulier of meerdere formulieren tegelijk en ze worden direct als PDF document(en) in het e-mailprogramma als bijlage(n) gezet.

Het e-mailadres van de opdrachtgever of leverancier wordt automatisch in het e-mailbericht gezet. Daarnaast wordt ook het onderwerp automatisch door de software ingegeven. Indien gewenst kunt u het onderwerp in de e-mail natuurlijk altijd handmatig aanpassen. Verder krijgen de formulieren automatisch een nette en uniforme bestandsnaam zoals ‘230425 – Aanvraagformulier rouwvervoer Mevr Janssen’. Dit kan weergegeven worden zoals u dat wenst.

Het direct e-mailen van formulieren uit de Eulogica software is een prettige en efficiënte manier van werken.

Indien u interesse of vragen heeft kunt u contact opnemen met Eulogica ondersteuning via e-mail ondersteuning@eulogica.nl of telefonisch 020 – 808 42 00.