Vanuit onze gebruikers, de uitvaartondernemers, krijgen wij soms het verzoek voor een training. Dit bijvoorbeeld in het geval van een refresh training maar ook een training indien er uitbreiding of andere wijzigingen binnen de uitvaartorganisatie plaatsvinden. Dit laatste was het geval bij Hommage Uitvaarten in Eindhoven.

Eigenaresse van Hommage Uitvaarten, Stefani de Bie, is sinds 2017 gebruiker van de Eulogica uitvaart software. In de afgelopen jaren heeft Stefani haar team uitgebreid. Nu gaat ook partner, Raymond Bonnier, het Hommage team versterken. Dit was een goede reden voor Stefani en Raymond om voor een training naar het Eulogica kantoor te komen.

Een training voor Raymond van het geheel nieuwe Eulogica systeem voor hem en een refresh training voor Stefani van het systeem dat zij al enkele jaren gebruikt. “We hebben veel mogen leren en allerlei handigheidjes ontdekt waarvan we het bestaan nog niet af wisten”. Ook kwamen tijdens de training enkele wensen naar voren die aangepast worden in de Eulogica software voor Hommage Uitvaarten.

Een Eulogica training is online mogelijk, bij de uitvaartondernemer op kantoor of bij Eulogica op kantoor in Zwaag. Tijdens de training wordt ook altijd gekeken hoe de Eulogica uitvaart software (nog beter) aangepast kan worden aan de werkwijze van de ondernemer.