Wellicht weet u dat veel activiteiten in Eulogica automatisch aan de Eulogica agenda toegevoegd kunnen worden. Zoals een bezoek, terugbel afspraak en andere afspraken verschijnen in de agenda zodra de datum en tijd ingevuld zijn in Eulogica.

Daarnaast kunnen ook gehele uitvaarten automatisch weergegeven worden, in een tijdblok, in de agenda. In het tijdblok van de gehele uitvaart worden de tussentijden van bijvoorbeeld de rouwauto, dienst, crematie, koffiedrinken etc. weergegeven.

Het is erg handig om deze informatie in Eulogica te bewaren. Echter willen velen ook onderweg, op de mobiele telefoon, de activiteiten en tijden zien in de agenda.
Indien u het prettig vindt dat deze activiteiten en tijden zichtbaar worden in uw agenda op bijvoorbeeld uw mobiele telefoon, is dat mogelijk. De Eulogica agenda kan automatisch gesynchroniseerd worden met een Google agenda. Vanaf hier kan het worden gedeeld met vele andere platforms, zoals Android, iOS, Outlook en meer.

Er zijn veel mogelijkheden wat betreft agenda synchronisatie. Indien u de mogelijkheden wilt bespreken of vragen heeft kunt u contact opnemen met Eulogica ondersteuning via e-mail ondersteuning@eulogica.nl of telefonisch 020-808 42 00.