Veel uitvaartondernemers maken gebruik van de digitale checklist in de Eulogica uitvaart software.

Voor ieder element dat bij een uitvaart hoort, kan automatisch een willekeurig aantal taken worden gegenereerd. Bijvoorbeeld de aangifte van overlijden regelen, de verzorging uitvoeren, de kist bestellen, nazorg etc. Een uitvaart kan bestaan uit meerdere kleine taken, dit ligt aan de configuratie van de Eulogica database voor uw onderneming.

Om u nog beter inzicht te geven om taken tijdig uit te voeren is het onderdeel ‘Vervaldatum’. Voor iedere taak kan automatisch een vervaldatum worden berekend. De vervaldatum is de uiterste datum waarop de taak voltooid moet zijn. Vervaldata worden geconfigureerd en berekend op basis van de uitvaart datum.

Voordelen van de vervaldatum:

  • Automatisch gegenereerde taken krijgen direct een vervaldatum mee o.b.v. de uitvaart datum (Dit wordt ingesteld zoals u dat wenst: -2 dagen, 0 dagen, + 14 dagen).
  • Bij handmatig toegevoegde taken kunt u zelf de gewenste vervaldatum ingeven.
  • Er kan, in het hoofdmenu, een filter shortcut opgezet worden dat u overzicht geeft van al uw openstaande taken (per medewerker/per vestiging) met daarbij de vervaldata.

Door bovenstaande punten krijgt u nog beter grip en controle op de uit te voeren taken. Indien u gebruik wenst te maken van de vervaldatum in de digitale checklist, neem dan contact op met het Eulogica Ondersteuningsteam.

T: 020 – 808 42 00
ondersteuning@eulogica.nl