Enkele weken geleden nam Tessa Hendriks (eigenaar Aster Uitvaartzorg) contact met ons op met de vraag: “op het moment dat wij het crematorium overnemen moeten wij facturen naar de ondernemers kunnen sturen, kunnen jullie daar wat voor opzetten in Eulogica?”

Het antwoord vanuit Laura was direct “wil je alleen factureren of ook specifieke crematorium overzichten, automatische crematorium formulieren etc.? Wij kunnen Eulogica aanpassen naar jou wens”. Tessa had niet verwacht dat dit ook in Eulogica mogelijk was maar met elkaar zijn wij aan de slag gegaan.

De workflow van het crematorium is in kaart gebracht: data invoer, crematie pakketten, automatische formulieren, asbus etiketten, registratie opslag, overzichten van bijvoorbeeld asbussen in bewaring, ophalen, herinneringsbrieven, facturatie en meer..

Laura zegt altijd “met elkaar bouwen wij aan de oplossing”. Door de input van Tessa is alles in detail in kaart gebracht en is er zeer recent in de Eulogica software voor deze ondernemer een onderdeel “Crematorium FineVita” toegevoegd. Als de uitvaartondernemer groeit, groeit Eulogica graag met de ondernemer mee.

Wij feliciteren Tessa Hendriks met de overname van het crematorium en wensen de medewerkers van Aster Uitvaartzorg veel werkplezier in Eulogica.