Programvarusupport
Vi ser Eulogica som ett partnerskap för produkten. Vi finns till för att hjälpa er med råd och tillgång till vår senaste utveckling.
Din personal kan nå oss via telefon eller e-post för ställa frågor om Eulogica, så som funktionalitet, integration, konfigurering eller uppgradering. Om det inte är möjligt att lösa frågan på detta sätt kan vi åka till dig för att hjälpa dig på plats. Om du önskar kan det också vara möjligt för oss att upprätta en fjärranslutning så att vi kan arbeta med dina datorer från vårt kontor. Detta är endast ett inbjudnings system, så för din säkerhet måste du inleda anslutningen varje gång till oss. Vi finns vid din sida för att hjälpa dig så länge du använder Eulogica.

Kontakt information