Sinds 1 juli 2019 ben ik werkzaam bij Eulogica. Mijn interesse in ondersteuning van, en het snel oplossen van problemen voor klanten heeft mij ertoe gezet deze stap te maken.

Inmiddels ben ik 55 jaar en heb sinds 1988 administratief werk gedaan. Via een accountantskantoor en enkele bedrijven ben ik uiteindelijk tere cht gekomen op een notariskantoor in de regio. Hier verzorgde ik de volledige administratie en was ook verantwoordelijk voor de automatisering.

 

Toine speelt tijdens de pauze darts op kantoor

Automatisering is een steeds belangrijker onderdeel van ons dagelijks leven. Niet alleen privé, maar zeker ook zakelijk. Mijn ervaring met automatisering in de afgelopen jaren draagt er toe bij om u als Eulogica gebruiker goed en snel te kunnen ondersteunen.

Naast mijn werk maken zaken als automatisering en sport ook een onderdeel uit van mijn dagelijks leven. In de afgelopen jaren heb ik meermalen als hobby-programmeur diverse applicaties gemaakt. Het sporten bestaat uit zwemmen, in het verleden op een wat hoger niveau en daarnaast ook het spelen van waterpolowedstrijden. Momenteel beperkt het zwemmen zich tot één maal per week banen zwemmen. Meer sociaal dan prestatiegericht.