Enkele nieuwe functionaliteiten in Eulogica V6.17.10 worden hier kort voor u uitgelicht.

 

Verbeterde logo kwaliteit in PDF formulieren

In Eulogica is het mogelijk om op basis van “Vestiging” verschillende logo’s te presenteren op formulieren. U kunt hierbij denken aan verschillende bedrijfsnamen, verschillende locaties, werk voor andere collega ondernemers dat u uitvoert etc. Dit wordt door vrijwel iedereen gebruikt in Eulogica.

De kwaliteit van de logo’s die weergegeven worden in PDF formulieren is verbeterd. In de nieuwste Eulogica versie is de kwaliteit van logo’s haarscherp.

 

Markeercodes nu ook beschikbaar in Contacten en Producten

De markeercodes zijn binnen de sectie Uitvaart op te zetten zoals de Eulogica gebruiker dit wenst. Het veld Markeercode wordt o.a. gebruikt voor “Privé”, “Belangrijke notitie”, “Politie melding”, “Offerte”. Iedere markeercode kan zo zijn eigen kleur hebben. Zie de afbeelding hieronder:

In de nieuwste Eulogica versie is het ook mogelijk om deze Markeercode functionaliteit op te zetten voor de sectie Contacten en Producten. U kunt dit zelf eenvoudig doen:

  • Hulpmiddelen -> Uitvaarten -> Markeercodes
  • Hulpmiddelen -> Producten/Financiën -> Markeercodes
  • Hulpmiddelen -> Contacten -> Markeercodes

     

 

Dossier/folder knop is nu ook beschikbaar in Contacten

De dossier/folder knop was al beschikbaar in Uitvaarten, deze knop is nu ook beschikbaar in de sectie Contacten. Denk bij deze functionaliteit bijvoorbeeld aan het eenvoudig ophalen van de prijslijsten van een betreffend contact i.p.v. verschillende mappen te moeten doorzoeken op uw laptop/server.

 

E-mail body tekst coderen

In eerdere Eulogica versies was het mogelijk om een standaard/automatische tekst in een e-mail weer te geven per te verzenden formulier. Dit gaat als volgt:

Stappen: Open dossier -> E-mail knop -> Formulier selecteren -> Een nieuwe e-mail wordt opgezet/geopend -> Standaard tekst bevindt zicht in de e-mail. Dit noemen wij de e-mail body tekst.

Vanaf deze versie is het mogelijk om de standaard/automatische tekst op te zetten met gegevens uit de sectie waar vanuit u het formulier genereerd (Uitvaarten, Wilsbeschikkingen, Werk voor derden, Diverse bestellingen, Financiën). De hieronder in geel gemarkeerde data komt automatisch vanuit de sectie Financiën.

  Voorbeeld, formulier “Factuur”:

  Geachte mevrouw Jantien de Klaas,

  In de bijlage vindt u de factuur. Wij vragen u gelieve binnen 14 dagen te betalen.

  Met vriendelijke groet,
  Amsterdam Uitvaartverzorgers

Neem contact met ons op indien u gebruik wenst te maken van één of meerdere nieuwe functionaliteiten. Wij zetten dit direct voor u op en denken graag met u mee.
E-mail: ondersteuning@eulogica.nl
Telefoon: 020-808 42 00