Eén van de aspecten die gebruikers waarderen aan Eulogica is de digitale checklist functionaliteit.

Voor ieder element dat bij een uitvaart hoort, kan automatisch een willekeurig aantal taken worden gegenereerd. Bijvoorbeeld de aangifte van overlijden regelen, de verzorging uitvoeren, de kist bestellen etc. Een uitvaart kan bestaan uit meerdere kleine taken, dit ligt aan de configuratie van de Eulogica database voor uw onderneming.

In onze laatste Eulogica versie is een toevoeging gedaan om u nog beter inzicht te geven om taken tijdig uit te voeren. Dit wordt zichtbaar gemaakt door de ‘Vervaldatum’. Voor iedere taak kan automatisch een vervaldatum worden berekend. De vervaldatum is de uiterste datum waarop de taak voltooid moet zijn.
Vervaldata worden geconfigureerd en berekend op basis van de uitvaart datum.

Bijvoorbeeld, aangenomen dat er een taak is om een ​​kist te bestellen, is het mogelijk om te definiëren dat deze taak niet meer dan twee dagen voor een uitvaart mag worden uitgevoerd. Voor iedere uitvaart worden dan automatisch geschikte vervaldata vastgesteld.

Vervaldata kunnen ook later zijn dan de uitvaart. We kunnen bijvoorbeeld een taak configureren om contact op te nemen met de familie wat betreft nazorg, misschien altijd 14 dagen na een uitvaart.

Deze vervaldata worden niet alleen berekend wanneer taken worden gegenereerd, maar worden ook opnieuw berekend als de uitvaartdatum wordt gewijzigd.

Voordelen:

  • Automatisch gegenereerde taken krijgen direct een vervaldatum mee o.b.v. de uitvaart datum (Dit wordt ingesteld zoals u dat wenst: -2 dagen, 0 dagen, + 14 dagen).
  • Bij handmatig toegevoegde taken kunt u zelf de gewenste vervaldatum ingeven.
  • Er kan, in het hoofdmenu, een filter shortcut opgezet worden dat u overzicht geeft van al uw openstaande taken (per medewerker/per vestiging) met daarbij de vervaldata.

Door bovenstaande punten krijgt u nog beter grip en controle op de uit te voeren taken.

Indien u gebruik wenst te maken van de vervaldatum in de digitale checklist, neem dan contact op met het Eulogica Ondersteuningsteam.

T: 020 – 808 42 00
E: ondersteuning@eulogica.nl