Sinds 2010 is het Engelse Eulogica team gevestigd in een klein kantoor in Chapeltown, net ten noorden van Sheffield. Eind vorig jaar kreeg het team te horen dat één van hun buren ging verhuizen en dat er een groter kantoorpand op hetzelfde adres beschikbaar zou komen.

Hoewel het kleinere kantoor al meer dan tien jaar aan de behoeften van het team voldeed, werd de beslissing om te ‘vergroten’ zeer snel genomen. Door op hetzelfde adres te blijven blijft de handige centrale ligging met uitstekende snelweg- en spoorverbindingen behouden, terwijl het grotere pand meer ruimte geeft voor nu en ook voor de toekomst.

Het nieuwe kantoor heeft een grote open kantoorruimte op de begane grond en een vergaderruimte, wat een zeer welkome aanvulling is. Boven is nog meer kantoor en veel opslagruimte.

Eulogica’s Client Support Manager Nick Stokes zegt: “Het nieuwe kantoor geeft ons het beste van twee werelden. Wij hebben genoeg ruimte voor het huidige team maar veel meer ruimte voor toekomstige uitbreiding. Aangezien wij nog steeds op hetzelfde adres zitten, hebben wij de apparatuur niet ver hoeven te verhuizen en blijven de contactgegevens op de website en documentatie hetzelfde wat erg fijn is.”