Vaste lezers van de Eulogica Bulletin weten dat wij al vele jaren het Care & Love Weeshuis in Hyderabad, India steunen.

Het is een traditie geworden dat wij met kerstmis een donatie aan het weeshuis doen i.p.v. het versturen van kerstkaarten.

Dit jaar heeft Eulogica besloten om een vriezer te geven voor het bewaren van melk, een koelkast en ook schoeisel voor alle kinderen en het personeel.


Naast het ondersteunen van de algemene gang van zaken van het weeshuis, ondersteunen wij ook al vele jaren het onderwijs voor drie van de kinderen daar, genaamd de “Eulogica Kids”. Zij boeken grote vooruitgangen, zoals Nuthan de manager van het weeshuis hieronder beschrijft.

Nuthan:
Ik hoop dat het met jullie allen binnen de Eulogica organisatie goed gaat. De laatste tijd hebben de kinderen het erg druk gehad met hun studie. Ze doen hun best met studeren en andere buitenschoolse activiteiten. Hierbij maak ik graag van de gelegenheid gebruik om jullie allen te bedanken voor jullie steun. Verder geef ik graag een update wat betreft de drie kinderen, Anusha, Sanjana en Sai Kiran.

Anusha gaat regelmatig naar de universiteit en werkt heel hard om het schema bij te houden. Ze spendeert veel tijd aan haar studie, aangezien dit veel vakken betreft. Soms is ze moe, maar ze doet haar best om het dagelijkse werk vol te houden. Afgezien van het vak MBA Pharmacy, volgt ze ook andere aanvullende cursussen zoals het MS Office-pakket, zakelijke communicatie, Python enz. Dit om zichzelf vaardiger te maken en zichzelf voor te bereiden op de functie-eisen binnen een toekomstige baan.

Sanjana heeft deelgenomen aan de cursus 10+2, deze cursus gaat over Taxation & Accounts. Haar studie gaat goed. Als onderdeel van haar studie loopt ze ook een maand stage bij een bedrijf genaamd VRL Pvt Ltd. Hier doet zij werkervaring in de praktijk op.

SaiKiran zit in zijn afstudeerjaar. Naast zijn afstuderen heeft hij een parttime baan bij een lokaal bedrijf, waar hij meehelpt bij de recruitment. Verder is hij van plan om deel te nemen aan enkele examens voor post-graduation in de richting van MBA. Dit voor een beter carrièreperspectief.

Liefs, de Care & Love Kinderen.