VTU vakdag 2018

Woensdag 26 september 2018
10.00 – 21.00 uur

Op woensdag 26 september 2018 vindt de 2e editie van de VTU Vakdag plaats. Dit is hét moment waarop de uitvaartbranche bij elkaar komt! Deze dag staat in het teken van kennis vergaren en netwerken. Mis het niet, want de driedaagse Uitvaart Vakbeurs vindt pas weer plaats in 2020. De VTU Vakdag is niet alleen voor VTU-leden, maar is in het leven geroepen voor de gehele uitvaartbranche. In een laagdrempelige sfeer ontmoet u in één dag ruim 120 exposanten! U kunt diverse kennissessies verwachten tijdens de vakdag. Hou het actuele kennisprogramma in de gaten. Daarnaast is er een VTU netwerkplein opgesteld waar u de mogelijkheid heeft om tijdens de vakdag met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een hapje en een drankje.

KAARTEN BESTELLEN

De ruim 120 exposanten van VTU Vakdag zijn groothandelaren, toeleverancier, importeurs en fabrikanten op het gebied van begraafplaatsinrichting en onderhoud, crematoria-inrichting en crematieovens, uitvaartcentra en aulainrichting, crematoria-inrichting en crematieovens, uitvaartcentra en aulainrichting, geurbestrijding, uitvaartbenodigdheden, graf- en gedenkmonumenten, baby- en kinderuitvaartproducten, asbestemmingen / urnen / sieraden, afscheidsgeschenken, uitvaartkisten en kistbekleding, rouwbloemen, (internationaal) rouwvervoer, rouwdrukwerk, rouwadvertenties en condoleance, postmortale zorg, nazorg, audio- & videosystemen, video en fotograaf, muzikanten en sprekers, kleding, media, software, personeel, trainingen & opleidingen, horeca & catering, branchevereniging, branchegerelateerde organisaties en verzekeringen.

VOORLOPIGE DEERLNEMERSLIJST

KENNIS PROGRAMMA

PLATTEGROND

Tickets

De toegangsprijs voor bezoekers is € 25,- per persoon. Dit om de kwaliteit van de vakdag te waarborgen en te investeren in een kwalitatief hoogstaand kennisprogramma. Houd onze website in de gaten voor het kennisprogramma.

Wij heten u van harte welkom tijdens de vakdag van het jaar in Evenementenhal Gorinchem. Mis het niet! Wij zien u graag (terug) als bezoeker van VTU Vakdag. Bekijk hier de terugblik van de VTU Vakdag die afgelopen keer in 2014 plaatsvond:

VTU VAKDAG