Eulogica is een op maat gemaakt software systeem, hierdoor is het mogelijk om veel functionaliteiten binnen de software aan te passen aan uw wensen als uitvaartondernemer.

U bent bekend met de snelkoppelingen die u naar de lijst met Uitvaarten, Contacten en Financiën brengen. Hier kan meer mee worden gedaan. Nieuwe snelkoppelingen kunnen toegevoegd worden aan ieder sub-menu aan de linkerzijde. Nu vraagt u uzelf wellicht af “Waarom zou ik meer snelkoppelingen willen? Alles werkt nu toch goed”. De reden hiervoor is simpel: u kunt uw werk vereenvoudigen en onnodig klikken voorkomen. De Eulogica snelkoppelingen werken niet alleen naar onderdelen in Eulogica maar ook daarbuiten. Werken uw medewerkers vaak in een specifieke (netwerk)map, of op een website waar informatie vandaan gehaald wordt? Er kunnen in Eulogica snelkoppelingen gemaakt worden waarmee de gewenste map of website geopend kunnen worden of u kunt hiermee zelfs een andere applicatie starten. Het wordt gemaakt zoals u dat wilt.

 

 

 

 

 

 

 

Verder kunnen snelkoppelingen binnen Eulogica opgezet worden zoals openstaande polissen van verzekeraars, alle incomplete taken of een snel overzicht van alle recente bloemen Diensten die nog niet afgerond zijn.

Vindt u dat er teveel snelkoppelingen op het scherm staan, of wilt u dat een beperkt aantal medewerkers deze snelkoppelingen kunnen gebruiken, dan kunnen ze zo toegevoegd worden dat ze alleen verschijnen wanneer er op de knop “Folder openen” gedrukt wordt, links bovenin het scherm onder het menu Bestand. Het kan zo opgezet worden dat zaken alleen te openen zijn met de folder knop i.p.v. het sub-menu in Eulogica.

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze voorbeelden zijn slechts een deel van alles wat mogelijk is met snelkoppelingen binnen de Eulogica maatwerk software, dit om u een beeld te geven van de bruikbaarheid van deze optie. Wilt u meer over de snelkoppelingen en hun mogelijkheden weten neem dan gerust contact op met onze ondersteuningsmedewerkers. Zij kunnen u assisteren bij het maken van de voor u wenselijke snelkoppelingen. U kunt Eulogica Ondersteuning telefonisch bereiken via 020-808 42 00 of stuur een e-mail naar ondersteuning@eulogica.nl.