Beste klant,

Het Eulogica team hoopt dat u en uw gezin in deze moeilijke tijd veilig en gezond zijn.

Gezien de huidige situatie met betrekking tot COVID-19, willen wij u graag informeren over de planning van Eulogica voor de komende tijd.

Wij hebben verstandige maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat Eulogica goed voorbereid is.

Wij zijn gefocust op twee zaken:

  1. De gezondheid en het welzijn van onze medewerkers en klanten
  2. Ervoor zorgen dat de software en systemen van onze klanten volledig ondersteund blijven

Dankzij onze systemen en procedures kunnen al onze medewerkers op afstand werken, om ervoor te zorgen dat wij altijd beschikbaar zijn om onze klanten te ondersteunen. Er moet aan worden herinnerd dat Eulogica al vele jaren op afstand werkt.

Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij in staat zijn om een bijna normale ondersteuning/support dienst te blijven verlenen. Wij blijven ons inzetten om u zoals gewoonlijk te ondersteunen.

Ondanks deze omstandigheden kunnen wij de meeste van onze producten leveren door middel van configuratie op afstand.

Google agenda integratie

De Google agenda integratie kan op afstand worden opgezet om uw Eulogica agenda naar een Google agenda te kopiëren. Omdat Google agenda kan worden geïntegreerd met vele andere platforms, betekent dit dat het kan worden toegevoegd aan uw smartphone of tablet, of het nu Android of Apple is.

Task viewer applicatie

De Task viewer kan worden geconfigureerd om verschillende taakstatusoverzichten voor u en uw medewerkers weer te geven.

Eulogica API (Application Programming Interface)

De Eulogica API kan worden ingesteld om te integreren met webpagina’s van derden, online boekingssystemen en dergelijke. Deze derden hebben dan eenvoudig toegang tot informatie vanuit uw Eulogica systeem met behulp van deze API functionaliteit.

Eulogica Cloud

Met Eulogica Cloud kunnen wij uw gehele Eulogica systeem in de cloud hosten. U heeft toegang vanaf iedere locatie waar u internetverbinding heeft. Verder zorgen wij voor alle back-ups, zodat uw gegevens altijd veilig zijn.

In deze onzekere tijden zetten wij ons in om al onze klanten waar nodig te blijven ondersteunen en adviseren. Mocht u vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Onze contactgegevens voor ondersteuning blijven hetzelfde:
Telefoon: 020 – 808 42 00
E-mail: ondersteuning@eulogica.nl
Web: www.eulogica.nl

Met vriendelijke groet,
Eulogica BV