Eulogica har funktioner för att spara mer än en dokumentuppsättning. Varje sätt kan innehålla ett antal dokument aktuella för en begravning.

Från begravningsfönstret klickar du bara på knappen Skriv ut, sedan Dokumentuppsättning. Leka med de alternativ som finns! En Dokumentuppsättning kan också bli ändrade och raderade via Verktygs menyn | Begravningar | Dokumentuppsättning. Här kan du också klippa, kopiera och klistra in listor av dokument.