U kunt eenvoudig een rekening overzicht voor klanten afdrukken. Dit overzicht laat zien wat zij hebben betaald of nog moeten betalen.

Om dit te doen, opent u eerst het klanten contact bestand op één van de volgende manieren.

Van een factuur, klikt op de knop Rekening naast het adres van de klant.

Van het Uitvaart bestand, gaat u naar het tabblad Klant en dubbelklik op de naam van de klant.

Vanuit de Contacten > Klanten lijst, opent u het juiste record.

Zodra het klant contact bestand is geopend, gaat u naar het tabblad Rekening. Dit zal de facturen, betalingen en afschrijvingen voor die account. Dit zal een lijst zijn met de facturen, betalingen en afschrijvingen voor dat account.

Met de drop-down optie aan de onderkant van de lijst kunt u bepalen welke historische gegevens er worden getoond – Alle Historische, onbetaalde facturen, onbetaalde en vervallen facturen of afgehandelde Facturen & Betalingen worden getoond. Kies welke van de opties u wilt gebruiken voor het afdrukken van het rekening overzicht.

Vervolgens klikt u op Afdrukken of Afdrukvoorbeeld en kies Rekening Overzicht uit de rapporten lijst.

BONUS TIP
Het rekeningoverzicht zal uitgeprint worden zoals deze wordt weergegeven in het klantcontact venster – als u iets veranderd in de historie zal dit terug te zien zijn in het gedrukte overzicht.

SUGGESTIE
Binnen het klant contact bestand is het tabblad Gebeurtenissen te gebruiken om een gebeurtenis toe te voegen dat vervolgens op het rekening overzicht te zien zal zij. Op deze manier kunt u uw correspondentie eenvoudig bijhouden.