Home / Nieuws / Netherlands / Nieuws / Uitvaart24 heeft gekozen voor Eulogica maatwerk uitvaart software

Uitvaart24 heeft gekozen voor Eulogica maatwerk uitvaart software

Januari jl. heeft algemeen directeur Adri Grommé contact gezocht met Eulogica om te kijken naar de mogelijkheden van het Eulogica systeem voor Uitvaart24.

Uitvaart24 is een uitvaartondernemer met haar eigen werkwijze en staat voor Waardig en Transparant. Uitvaart24 richt zich voornamelijk op het bieden van transparante internet-uitvaarten.

Na een uitgebreide demonstratie aan enkele medewerkers, de directeur en de eigenaar heeft Uitvaart24 besloten de samenwerking met Eulogica aan te gaan.

De configuratie van de specifieke Eulogica database voor Uitvaart24 is op dit moment in volle gang. De software zal geheel aangepast worden aan de werkwijze en processen van de organisatie. Dit om flexibel, prettig, veilig en efficiënt te kunnen werken.

Maandag 19/3 zal er, bij Uitvaart24 op locatie, een bijeenkomst voor de medewerkers zijn om de eerste opzet van het systeem te kunnen zien (sneak preview). Tijdens deze bijeenkomst zullen enkele super users worden benoemd waarna de Eulogica database met input van deze super users nog meer aangepast zal worden. Door de nauwe samenwerking is de verwachting dat de Eulogica software in april 2018 geïmplementeerd zal worden.