Home / Nieuws / Netherlands / Nieuws / Markeer codes

Markeer codes

Een aantal functionaliteiten in Eulogica worden niet door iedere uitvaartondernemer volledig gebruikt, vooral gezien het feit hoe nuttig ze kunnen zijn. Een voorbeeld hiervan is de markeer code. Deze handige kleur markers kunnen worden gebruikt om speciale uitvaarten een kleur van uw keuze te geven. Door deze uitvaart met een kleur te markeren is deze duidelijk zichtbaar. Zowel in de lijst van lopende uitvaarten als in de bovenste tekstvelden in een uitvaart kan met de markeer code de zichtbaarheid van deze uitvaart beter weergegeven worden.

Door de markeer code te gebruiken kunt u bijvoorbeeld eenvoudig zien of een uitvaart privé is, er geen informatie vrijgegeven mag worden of dat er belangrijke opmerkingen zijn. De medewerkers kunnen in één oogopslag zien of er iets “speciaals” met deze uitvaart is. Hierdoor wordt informatie niet over het hoofd gezien en eventuele fouten voorkomen.
Als u deze functie niet gebruikt en u wilt deze graag proberen of, als u vragen over deze functionaliteit heeft kunt u contact opnemen met onze helpdesk op 020-808 42 00 of ondersteuning@eulogica.nl.