Home / Nieuws / Netherlands / Nieuws / Eulogica Kerstbijeenkomst in Londen

Eulogica Kerstbijeenkomst in Londen

Uitvaartondernemers uit drie landen (Noorwegen, Nederland en het VK) vergezelden ons op onze Eulogica kerstbijeenkomst in Londen. We hadden een geweldige tijd met elkaar.

Op woensdagavond hebben we met elkaar deelgenomen aan de Albin’s Memorial Service (het 16e jaar dat dit evenement wordt georganiseerd). De opkomst was overweldigend, vele duizenden mensen kwamen en sloten zich aan bij een onvergetelijke avond vol zang en muziek. Daarnaast werden er toespraken gehouden, er werd gebeden en er waren drankjes en vers gebakken cakejes na de dienst.

De volgende dag gingen we naar het centrum van Londen voor de lunch in een Italiaans restaurant. Gevolgd door een Eulogica-presentatie op het Eulogica kantoor. Het ging over nieuwe functies in Eulogica 6, de Eulogica App, API, GDPR, het Resource Management systeem en de innovatieve Eulogica 7 - het toekomstige administratiesysteem voor de uitvaartbranche. De dag werd afgesloten met een gezellig diner.

Vrijdag, de laatste dag, bezochten we F.A.Albin & Sons en Albin International Repatriation (AIR). We kregen een rondleiding over het terrein bij F.A.Albin & Sons met daarbij uitleg over het verbazingwekkende museum en de gedenktuin. Verder zijn wij naar AIR gegaan en hebben we een heerlijke lunch gebruikt. Tot slot presenteerde Emerson de Luca (CEO van AIR) ons hoe de repatriëringsmarkt werkt en de processen die hiermee gemoeid gaan. Waaruit interessante discussies ontstonden. Hartelijk dank aan Emerson de Luca en de medewerkers van F.A.Albin & Sons en AIR voor een fantastische dag.
Het Eulogica team zal in 2018 wederom een kerstbijeenkomst in Londen organiseren. U zult later dit jaar geïnformeerd worden over dit evenement!