Home / Nieuws / Netherlands / Nieuws / Genomineerden EUFIA Awards bekend! (persbericht)

Genomineerden EUFIA Awards bekend! (persbericht)

Firma Satelliet meubelen in Breda zette afgelopen dinsdag (10 oktober 2017) haar deuren open voor deelnemers en genodigden van de open jury dag van EUFIA Nederland en België.Onze dank gaat uit naar Eulogica BV (maatwerk uitvaart software) voor hun professionele bijdrage om deze dag mogelijk te maken.

Aangenaam verrast
De deelnemers werden ontvangen in het geheel verbouwde Inspirium waar normaal gesproken de partners van Satelliet gevestigd zijn. Speciaal voor deze gelegenheid was voor de deelnemers de ruimte ter beschikking gesteld voor de presentatie van hun producten en/of diensten. Diverse gasten werden aangenaam verrast door de geweldig inspirerende en innovatieve ruimte.

Het ochtenddeel werd geheel gebruikt voor de presentaties van de deelnemers aan de vakjury. Zowel de Nederlandse als de Belgische kandidaten werden kritisch aan de tand gevoeld. Tevens was er voor de deelnemers gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en te netwerken. Na de presentaties werd door The Colour Kitchen een goed gevulde lunch verzorgd. Deze organisatie heeft een concept waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans krijgen om hun talenten te laten zien en te laten groeien.

Aansprekende lezingen
Voor het middagdeel kregen de sponsoren de gelegenheid om tijdens een lezing iets te vertellen over hun producten en diensten. Er werd onder meer gesproken over cyber criminaliteit door Thoma assurantie adviseurs, hospitality in de uitvaartbranche door Andries Berlee, duurzaam gebruik van materialen door fa. Forbo Flooring, biogas ontwikkelingen door DFW Europe, Adstate gaf inspirerende lezingen over voorbereid zijn op digitale concurrentie en er was gelegenheid om een voorstelling bij te wonen over Verlaat Verdriet met als titel Herleef! Door Tamar van der Steen. Uiteraard bedanken wij ook fa. Eulogica BV (maatwerk uitvaart software) voor hun professionele bijdrage om deze dag mogelijk te maken.

Netwerkborrel
Gedurende de dag en tijdens de netwerkborrel werd iedereen verrast door zanger Marcel Luntungan van Marsmelody. Voorafgaand aan de netwerkborrel sloot dagvoorzitter Sonja Brinkhorst de dag af met het noemen van de genomineerden die kans maken op een EUFIA award. Deze prijs reikt het bestuur uit tijdens het gala dat op 28 oktober a.s. plaatsvindt in het Le Plaza hotel in Brussel.

Genomineerden
De Nederlandse vakjury heeft de volgende deelnemers genomineerd (op alfabetische volgorde):
Categorie: Innovation in FuneralProducts:
- Bertis
- Onora Benelux BV
- RememberBox
Categorie: Innovation in Funeral Service and Ideas:
- Funeral Products
- Luizter
- Private Silence

Gala
Op zaterdag 28 oktober wordt, tijdens een feestelijk gala in het Le Plaza Hotel in Brussel, bekend gemaakt wie zich de winnaar van de European FuneralInnovation Award mag noemen. Een avond die naast de award uitreiking gevuld is met muziek en entertainment, netwerken en uiteraard een heerlijk diner. Ook deze dag beloofd een mooi evenement te worden.
Wilt u het gala graag bijwonen, branchegenoten ontmoeten en live aanwezig zijn bij de uitreiking? Dat kan! Tickets voor het gala zijn los verkrijgbaar via het secretariaat. Het is ook mogelijk een gepersonaliseerde tafel te reserveren voor 10 personen, beiden te reserveren via info@eufia.eu.

Dank aan alle betrokkenen
Namens het bestuur van EUFIA bedanken we iedereen die deze dag met ons heeft mogelijk gemaakt en hebben we een goede stap gezet naar een innovatief en transparant evenement met toegevoegde waarde voor alle deelnemers, sponsoren en overige aanwezigen, aldus Sonja Brinkhorst.