Home / Eulogica uitvaart software / Eulogica - Omdat elke uitvaart anders is

Eulogica - Omdat elke uitvaart anders is

4 step service

Eulogica is meer dan een uitvaart software pakket in een doos. Het is een oplossing op maat en de software wordt volledig aan uw wensen aangepast. Het wordt geleverd als abonnementsdienst en we voorzien u een leven lang van ondersteuning.

"Many small things come together to make
the administration much easier, leaving us with
more time to spend with the bereaved."
Adrian Pink, Croydon

Wij geloven dat de focus van een uitvaarverzorger vooral moeten liggen bij het ondersteunen en begeleiden van de families op een zo professioneel mogelijke manier. Eulogica uitvaart software kunt u helpen met:

  • Automatisering van kantoorprocessen, zodat er minder tijd voor de administratie nodig is en meer tijd aan de families besteed kan worden.
  • Voorzien van geschreven details of informatie voor uw leveranciers en personeel, om zo fouten te voorkomen.
  • De verzorging en opmaak van uw documenten uniform en professioneel maken, maar wel met uw eigen karakteristieken.
  • Het mogelijk maken van gemakkelijke email communicatie mocht dat nodig zijn.
  • Inzicht geven in openstaande schulden, efficiency en professionaliteit van uw bedrijf.
  • Een overzicht van uw bedrijf, wat kan bijdragen aan focus op bepaalde gebieden.
  • Het vervangen van uw oude software, mocht dit nodig zijn, met een efficiënter en beter passend alternatief.

Eulogica uitvaart software is opgedeeld in vier elementen. Klik op elk item voor meer informatie.

Eulogica vier stappen service

Software - Omdat elke uitvaart anders is

De flexibiliteit en het aanpassingsvermogen maakt dat uitvaartverzorgers voor Eulogica uitvaart software kiezen. Alle basis functies zijn aanwezig, maar wat Eulogica uniek maakt is de aanname dat elke uitvaart uniek is. Er is geen standaard patroon en met Eulogica uitvaart software wordt de uitvaart behandeld als een serie van evenementen en services.

Analyse & Configuratie - Omdat elke uitvaartverzorger uniek is

Eulogica uitvaart software is gemakkelijk in het gebruik omdat het aangepast wordt aan uw wensen en uw manier van werken. Zo kunt u Eulogica uitvaart software gebruiken zoals u dat wilt.

Training - Zorgt voor pure controle

Uit ervaring weten we dat de juiste training voor u en uw werknemers, een essentieel onderdeel voor het goed gebruiken van vrijwel elke software is. Toch onderschat men vaak het belang van een goede training.

Continu Ondersteuning & Onderhoud - Dat beloven we u

We zien Eulogica uitvaart software als een samenwerking met onze klanten zolang het product bestaat. We staan altijd voor u klaar om u telefonisch hulp en advies te geven, en u op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen van het uitvaart software programma.

"Het zet geen thee!"

'Ons bedrijf is opgezet in het jaar 2000, maar er was helemaal geen IT aanwezig, op een hele oude tweedehands computer na, voorheen gebruikt door ene Noach om zijn dieren op de Ark af te vinken'', grapt Adrian Pink van A & D Pink Funeral Directors in Croydon...

Eulogica modules

Eulogica uitvaart management software

Het Eulogica uitvaart management systeem is ons vlaggenschip product en zorgt voor alle dagelijkse taken in een uitvaart bedrijf. Eulogica uitvaart management software wordt door haar vier stappen service, geleverd als een oplossing op maat. Het is afgestemd op uw behoeften en u zult levenslang worden voorzien van ondersteuning.

Eulogica Orde van Dienst module

Veel uitvaart verzorgers vinden het prettig om een ​​gedrukte Orde van Dienst aan hun klanten aan te bieden. In plaats van een drukkerij, die kosten van misschien € 50 - € 100 per uitvaart, is het mogelijk om deze intern te drukken met behulp van een laser printer.

Eulogica Light

Veel kleinere bedrijven maken geen gebruik van het volledige Eulogica maatwerk proces en willen niet alle geavanceerde functionaliteit gebruiken in het volledige Eulogica uitvaart software pakket. Voor hen is er een kleinere versie van Eulogica uitvaart software. Het biedt de meest essentiële functies voor dagelijks gebruik.

Eulogica Repatriation Management

For repatriation companies and for Funeral Directors who handle many exports or imports, we offer a unique Repatriation Management system.

Monumental Mason administration system

For Funeral Directors who handle much memorial work, we offer a Monumental Mason module. This can be tied into a general Eulogica administration system seamlessly.

Meer gedetailleerde Eulogica informatie

Eulogica is een nieuwe generatie uitvaart software gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring. Het concept zorgt voor een op maat gemaakt software pakket voor elke uitvaartverzorger. In dit artikel vindt u achtergrondinformatie en technische details over Eulogica uitvaart software.

PDF Eulogica presentation

We hebben een presentatie gemaakt die u een indruk zult geven van de belangrijkste functies binnen Eulogica uitvaart software. Het bevat veel schermafbeeldingen van een typische configuratie binnen het uitvaart software systeem. Gebruik onderstaande link.

Onze werkwijze

Software op maat is altijd al aanwezig geweest voor IT consultants, maar de kosten zijn meestal alleen aantrekkelijk voor grote organisaties. Dit gaat echter allemaal veranderen.