Meer gedetailleerde Eulogica informatie

Eulogica is een nieuwe generatie uitvaart software gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring. Het concept zorgt voor een op maat gemaakt software pakket voor elke uitvaartverzorger. In dit artikel vindt u achtergrondinformatie en technische details over Eulogica uitvaart software.

Gary Bakke, Marketing Director

Op de foto ziet u Gary Bakke, Marketing Directeur Eulogica Ltd.. Gary Bakke zegt: 'Iedere uitvaart ondernemer organiseert en voert een uitvaart op zijn eigen manier uit. Hij gelooft in tijd met klanten door te brengen, om zo hun wensen te kunnen achterhalen.

Nieuws

Overhandiging Eulogica certificaat aan Mireille Mom Uitvaartverzorging

Mireille Mom Uitvaartverzorging maakt alweer een jaar gebruik van Eulogica. Om de prettige en langdurige relatie/samenwerking te vieren overhandigde Laura de Waal op dinsdag 19 juni 2018 het Eulogica certificaat uit aan Mireille Mom.

 

Hommage Uitvaarten - Eulogica certificaat

Deze week overhandigde Laura de Waal het Eulogica certificaat aan Stefani de Bie.

Ligthart Uitvaartzorg werkt met Eulogica uitvaart software

Martin Bergman, technisch support medewerker, heeft zijn eerste Eulogica database opgezet voor Ligthart Uitvaartzorg in Krommenie.

Eigenaresse Mirelle Draaijer is in 2009 gestart met haar eigen onderneming Ligthart Uitvaartzorg. Naast haar eigen onderneming ondersteund zij andere uitvaartorganisaties in Heerhugowaard en Hoorn (West-Friesland).

Uitvaartverzorging de Boer helpt bij software keuze

Wat zijn wij toch blij met zulke enthousiaste gebruikers die de deuren open stellen voor een andere uitvaartondernemer. Dit om een kijkje te nemen hoe zij de Eulogica maatwerk uitvaart software gebruiken en aanbevelen.

 

VakGenoten Ontmoetingsdag 2018 was een succes

Dinsdag 17 april 2018 vond de 3e editie van de VakGenoten Ontmoetingsdag plaats, dit keer in Doorn.

Mariëlle Verbaas Uitvaartverzorging start met Eulogica uitvaart software

Nadat Mariëlle Verbaas de Eulogica software bij haar collega’s in de regio Rotterdam, Astrid Erkelens Uitvaartverzorging en Orchis Uitvaartzorg, werkend heeft gezien heeft zij er ook voor gekozen om op professionele wijze haar gehele uitvaart administratie in Eulogica te gaan doen.

Nieuwe Eulogica medewerker

Met ingang van 3 april 2018 wordt ons team versterkt met een nieuwe collega in de functie van Client Technical Support Medewerker.

 

Uitvaart24 heeft gekozen voor Eulogica maatwerk uitvaart software

Januari jl. heeft algemeen directeur Adri Grommé contact gezocht met Eulogica om te kijken naar de mogelijkheden van het Eulogica systeem voor Uitvaart24.

Uitvaart24 is een uitvaartondernemer met haar eigen werkwijze en staat voor Waardig en Transparant. Uitvaart24 richt zich voornamelijk op het bieden van transparante internet-uitvaarten.

Bijeenkomst voor uitvaartprofessionals 17 april 2018

Wij zijn aanwezig op de VakGenoten Ontmoetingsdag. Komt u ook?

Nieuwe wetgeving gegevens veiligheid, deel 1

De nieuwe internationale wetgeving inzake gegevensbescherming, gebaseerd op GDPR (General Data Security Regulation), treedt in werking op 25 mei 2018 in de gehele EU/EEA.
Eulogica is per juni 2017 gestart met het analyseren welke gevolgen deze nieuwe wetgeving kan hebben. Dit voor zowel onszelf, voor onze klanten als voor verschillende partners. Wij hebben deze analyse door advocaten met toepasselijke expertise uit laten voeren.

Markeer codes

Een aantal functionaliteiten in Eulogica worden niet door iedere uitvaartondernemer volledig gebruikt, vooral gezien het feit hoe nuttig ze kunnen zijn. Een voorbeeld hiervan is de markeer code. Deze handige kleur markers kunnen worden gebruikt om speciale uitvaarten een kleur van uw keuze te geven. Door deze uitvaart met een kleur te markeren is deze duidelijk zichtbaar. Zowel in de lijst van lopende uitvaarten als in de bovenste tekstvelden in een uitvaart kan met de markeer code de zichtbaarheid van deze uitvaart beter weergegeven worden.

Eulogica Kerstbijeenkomst in Londen

Uitvaartondernemers uit drie landen (Noorwegen, Nederland en het VK) vergezelden ons op onze Eulogica kerstbijeenkomst in Londen. We hadden een geweldige tijd met elkaar.

Fijne feestdagen!

Wij danken onze bestaande en nieuwe Eulogica gebruikers voor de fijne samenwerking en het in ons gestelde vertrouwen.

Fijne feestdagen en een mooi en succesvol 2018 gewenst!

Genomineerden EUFIA Awards bekend! (persbericht)

Firma Satelliet meubelen in Breda zette afgelopen dinsdag (10 oktober 2017) haar deuren open voor deelnemers en genodigden van de open jury dag van EUFIA Nederland en België.Onze dank gaat uit naar Eulogica BV (maatwerk uitvaart software) voor hun professionele bijdrage om deze dag mogelijk te maken.

Hommage Uitvaarten gestart met Eulogica

Deze maand (aug/sept) is Hommage Uitvaarten gestart met Eulogica maatwerk uitvaart software. Geweldig om een training te geven aan deze enthousiaste uitvaartondernemer.

Internationaal Eulogica team bezoekt uitvaartondernemer in Apeldoorn

Vandaag (wo 23/8) een geweldige rondleiding, met het Internationale Eulogica team, bij een moderne uitvaartondernemer in Apeldoorn.

Digitale versie Eulogica Update (07)

De Eulogica Update, verzonden per post juli 2017, is nu ook digitaal te lezen. In deze Update krijgt u een sneak preview van de Eulogica app, een aankondiging van de uitvaartbeurs in Boston en meer..

Hoe - Wizard meerdere brieven te gebruiken

Eulogica heeft een handige wizard om dezelfde brief naar meerdere contacten te sturen. Dit heet de Wizard meerdere brieven en kan u veel tijd besparen. U kunt dit bijvoorbeeld gebruiken om al uw opdrachtgevers van het afgelopen jaar een uitnodiging voor een herdenking tijdens Kerstmis te sturen.

Nieuw kantoor Abovo Uitvaartverzorging

Eulogica feliciteert haar gebruiker, Abovo Uitvaartverzorging, met het nieuwe kantoor in Spijkenisse.

Uitreiking Eulogica certificaat

Vandaag (woensdag 12-07-2017) gaan wij weer twee uitvaartondernemers verrassen met het Eulogica certificaat.

Internationaal Eulogica team - beurs Engeland 2017

De beurs in Engeland (NFE 2017) was een groot succes!

Hoe - Het activiteiten systeem te gebruiken

Ieder uitvaartdossier en ieder contactenbestand kan een lijst met activiteiten bevatten. U kunt deze lijst gebruiken om al uw correspondentie met familieleden, opdrachtgevers etc. bij te houden. Lees verder om uit te vinden hoe dit u kan helpen.

 

20 jarig jubileum

Met trots kondigen wij aan dat Eulogica AS in Noorwegen officieel geregistreerd is op 9 april 1997, waardoor wij dit jaar 20 jaar bestaan!

Fijne Paasdagen

Wij wensen iedereen hele fijne Paasdagen!

Eulogica training bij Astrid Erkelens Uitvaartverzorging (Dordrecht)

Astrid Erkelens vindt professionaliteit en persoonlijkheid erg belangrijk. Dit was ook terug te zien in de Eulogica training op maandag 10 april jl.

VakGenoten Ontmoetingsdag

Volgende week is het zover...

Eulogica international - beurzen 2017

Gaat u dit jaar ook naar uitvaartbeurzen in het buitenland?

BGNU NetwerkEvent 21/3

Eulogica heeft dinsdag 21 maart deelgenomen aan een interessante bijeenkomst van de BGNU, NetwerkEvent in Oud Zuilen.

Koehoorn Begrafenisverzorging maakt gebruik van Eulogica maatwerk uitvaart software

Na een nauwe samenwerking, is het Eulogica systeem aangepast aan de wensen en werkwijze van Koehoorn Begrafenisverzorging in Barneveld.

 

Uitvaartzorg Kremer nieuwe Eulogica gebruiker

Uitvaartzorg Kremer in Doetinchem is een nieuwe gebruiker van de Eulogica uitvaart software.

Een gezond 2017, de koffie staat klaar.

Vindt u het als uitvaartverzorger/ondernemer of toeleverancier aan de uitvaartbranche, leuk om eens bij ons op kantoor langs te komen? In dat geval, de koffie staat klaar.

Eulogica’s kerstcadeau

Mensen die regelmatig onze nieuwsbrief lezen zullen er van op de hoogte zijn dat Eulogica al een aantal jaren een weeshuis in India steunt. Er wordt daar nu een nieuw huis gebouwd.

Carla Basjes uitvaartbegeleiding kiest voor Eulogica maatwerk uitvaart software!

Carla Basjes heeft in 2006 haar eigen onderneming in Andijk (West-Friesland) opgezet.

Interactieve presentatie bij JE uitvaart

Een mooie opkomst gisteravond voor de interactieve presentatie, gegeven door Laura de Waal, over digitalisering en automatisering in de uitvaartbranche.

Informatieavond - 16 november 2016 (19.30 - 21.30 uur)

Uitvaartautomatisering een nieuwe hype?

Bedrijfsbezoek Dunweg 26/10

 

Een klein en intiem groepje Nederlandse uitvaartondernemers op bezoek bij Dunweg Uitvaartcentrum.

 

Vraagstuk: Hoe maken zij gebruik van de Eulogica uitvaart software? Waarom hebben zij voor Eulogica gekozen?

 

Nieuwe medewerker

Vandaag was Danny zijn eerste werkdag in het Eulogica kantoor. Wij zijn blij dat Danny het Eulogica team als Technical Client Consultant gaat versterken.

Evenement: Meet, share & discuss!

Uitnodiging..
Ontmoet enkele van de Eulogica gebruikers op de Eulogica stand tijdens de Uitvaart Vakbeurs 2016.
Vraag naar hun gebruikerservaring, deel ideeën en ga de discussie met elkaar aan!

!! Eulogica is verhuisd !!

Het nieuwe kantoor is nog erg leeg maar daar zal snel verandering in komen.

De Oude Joodse Begraafplaats

Deze Oude Joodse Begraafplaats is de oudste nog bestaande joodse begraafplaats van Europa. De begraafplaats ligt in de Tsjechische hoofdstad Praag.

Kom jij ons team versterken?

Eulogica BV is opzoek naar een extra technische medewerker voor haar team.

De wereld is klein...

Eulogica collega Dan Svensson zit op 20 mei 2016 in het vliegtuig van Oslo naar Stockholm (SK882). In de rugleuning voor hem vond Dan een liturgie van een dame overleden op 8 mei te Hoorn (Noord Holland). De uitvaart vond plaats in de Sint Michaëlkerk in Blokker.

Een buitenlands persoon heeft een uitvaart in Blokker (NH) bijgewoond. Vervolgens vindt een Zweedse medewerker van een uitvaart software systeem (Eulogica) de Nederlandse liturgie en geeft deze aan zijn Nederlandse collega Laura de Waal.. What a small world do we live in..

 

VTU Haringparty 2016

Vanmiddag om 16.00 uur zijn wij aanwezig bij de VTU Haringparty.
Komt u ook?
*voor de gene die interesse heeft hebben wij nog twee vrijkaarten voor dit evenement.

Eulogica training in Engeland

Eulogica BV (Laura) neemt een kijkje bij de meerdaagse Eulogica uitvaart software training in Engeland (AB Walker & Son Ltd Funeral Directors), gegeven door collega Nick Stokes. Altijd goed om ideeën uit te wisselen en van elkaar te leren!

Rob van der Sar gaat Live met Eulogica

Na installatie, software aanpassingen en persoonlijke training maakt ook Rob van der Sar (eigenaar Salam Terakhir uitvaartverzorging) nu volledig gebruik van Eulogica uitvaart software.

 

Eulogica BV verwelkomt Salam Terakhir als nieuwe Eulogica gebruiker!

Eigenaar Salam Terakhir, Rob van der Sar, is gespecialiseerd in het verzorgen van Indische uitvaarten.

Eulogica bezoekt Salam Terakhir op de Masoek Sadja in Den Helder

Op 29 maart 2016 werd Laura de Waal door Rob van der Sar (eigenaar uitvaartverzorging: Salam Terakhir) uitgenodigd om de Masoek Sadja in Den Helder bij te wonen.

 

VakGenoten ontmoetingsbijeenkomst

Namens Eulogica BV (maatwerk uitvaart software) zal Laura de Waal aanwezig zijn tijdens de VakGenoten ontmoetingsbijeenkomst op 20 april.

hei