Een samenwerking met Eulogica uitvaart software

We zien Eulogica uitvaart software als een samenwerking zolang als de levensduur van ons product. We zijn altijd bereikbaar en bereid om u te helpen, te adviseren en onze laatste ontwikkelingen uit te leggen.

Uw personeel kan ons bereiken per telefoon, e-mail of fax voor alle vragen of opmerkingen over bijvoorbeeld functionaliteit, integratie, configuratie of updates.

Onze werkwijze

Software op maat is altijd al aanwezig geweest voor IT consultants, maar de kosten zijn meestal alleen aantrekkelijk voor grote organisaties. Dit gaat echter allemaal veranderen.

 

PDF Eulogica presentation

We hebben een presentatie gemaakt die u een indruk zult geven van de belangrijkste functies binnen Eulogica uitvaart software. Het bevat veel schermafbeeldingen van een typische configuratie binnen het uitvaart software systeem. Gebruik onderstaande link.

Onze uitvaart software systemen zijn al ruim 15 jaar in ontwikkeling en zijn momenteel geïnstalleerd op meer dan 400 locaties in verschillende Europese landen. Het Nederlandse bedrijf is sinds 2012 actief en we hopen door onze focus op technische expertise, continue ontwikkeling en uitstekende klanten ondersteuning even gelukkig klanten te krijgen als in de andere landen.

Eulogica - Omdat elke uitvaart anders is

4 step service

Eulogica is meer dan een uitvaart software pakket in een doos. Het is een oplossing op maat en de software wordt volledig aan uw wensen aangepast. Het wordt geleverd als abonnementsdienst en we voorzien u een leven lang van ondersteuning.

Meer gedetailleerde Eulogica informatie

Eulogica is een nieuwe generatie uitvaart software gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring. Het concept zorgt voor een op maat gemaakt software pakket voor elke uitvaartverzorger. In dit artikel vindt u achtergrondinformatie en technische details over Eulogica uitvaart software.

 

Eulogica modules

Eulogica uitvaart management software

Het Eulogica uitvaart management systeem is ons vlaggenschip product en zorgt voor alle dagelijkse taken in een uitvaart bedrijf. Eulogica uitvaart management software wordt door haar vier stappen service, geleverd als een oplossing op maat. Het is afgestemd op uw behoeften en u zult levenslang worden voorzien van ondersteuning.

Eulogica Orde van Dienst module

Veel uitvaart verzorgers vinden het prettig om een ​​gedrukte Orde van Dienst aan hun klanten aan te bieden. In plaats van een drukkerij, die kosten van misschien € 50 - € 100 per uitvaart, is het mogelijk om deze intern te drukken met behulp van een laser printer.

Eulogica Light

Veel kleinere bedrijven maken geen gebruik van het volledige Eulogica maatwerk proces en willen niet alle geavanceerde functionaliteit gebruiken in het volledige Eulogica uitvaart software pakket. Voor hen is er een kleinere versie van Eulogica uitvaart software. Het biedt de meest essentiële functies voor dagelijks gebruik.

hei