Welkom bij Eulogica BV!

Het geavanceerde Eulogica uitvaart management software pakket is oorspronkelijk ontwikkeld voor uitvaartverzorgers in Noorwegen in de jaren ’90. Door de sterke focus op continu onderhoud en ondersteuning wordt het concept breed gesteund en gebruikt bij het merendeel van de uitvaarten in dit land. Eulogica is in de jaren daarna uitgebreid naar onder andere het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Ierland. Het Nederlandse bedrijf is opgezet in 2012 en is gesitueerd op de Strawinskylaan 3051 te Amsterdam.

Tegenwoordig gaat het door het leven als Eulogica en is de software in gebruik door ongeveer 400 uitvaart ondernemingen in meerdere Europese landen.

Om kennis te vergaren voor het ontwikkelen van het concept voor de internationale markt heeft Eulogica gebruik gemaakt van een klankbordgroep bestaande uit Europese uitvaartverzorgers. Het resultaat van deze discussie is een uitgebalanceerde uitvaart software en service.

Eulogica is aangesloten bij NAFD, SAIF, BFN, SBF, en FIAT-IFTA. Eulogica is ook vaak betrokken bij beurzen en sponsorevenementen betreffende deze markt.

Het bedrijf is in eigen handen en we zijn trots op onze onafhankelijkheid. Ondanks dat we veel samenwerken met uitvaartverzorgers, bij de ontwikkelingen van de uitvaart software, zijn er geen uitvaartverzorgers betrokken bij het eigendom van Eulogica. Wij zijn niet betrokken bij uitvaartverzorging en focussen ons alleen op het voorzien van de uitvaart software voor de uitvaart beroepen.

Voel u vrij om contact met ons op te nemen voor een afspraak of schrijf u in voor de komende edities van onze gratis nieuwsbrief.

We hebben ook nauwe banden met verschillende computer hardware leveranciers en zijn uiteraard bereid om u te helpen bij het proces.

Als u graag wilt spreken met een uitvaartverzorger waar we mee werken kunnen we u enkele referenties sturen.

Ambassade receptie voor Eulogica uitvaart software

Uitvaart verzorgers uit Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk verzamelden zich, in de herfst van 2006, bij de residentie van de Noorse ambassade in Londen voor een receptie waar Eulogica Ltd en de Eulogica uitvaart software werd gepresenteerd. Uitnodigingen werden verstuurd naar verschillende contacten en klanten van Eulogica. Ongeveer 40 mensen namen deel aan deze bijeenkomst, inclusief uitvaart verzorgers met hun klanten, ambtenaren van de ambassade, en andere belanghebbenden.

Adresgegevens

Adres
Eulogica BV
Factorij 45G
1689 AK Zwaag
Telefoon
020 808 4200
Telefax
020 808 4201
E-mail
info@eulogica.nl
Web
www.eulogica.nl

Onze medewerkers

Laura de Waal

Laura is als General Manager Nederland werkzaam voor Eulogica BV.

Danny van der Sar

Danny is als Technical Client Consultant werkzaam voor Eulogica BV.

Thijs Geerdink

Thijs is als Technical Client Consultant werkzaam voor Eulogica BV.

hei