Eulogica - Omdat elke uitvaart uniek is...

Wij geloven dat de focus van een uitvaarverzorger vooral moeten liggen bij het ondersteunen en begeleiden van de families op een zo professioneel mogelijke manier. Eulogica kan u daarbij helpen.

 

Het geavanceerde Eulogica uitvaart management software pakket is oorspronkelijk ontwikkeld voor uitvaartverzorgers in Noorwegen in de jaren ’90. Door de sterke focus op continu onderhoud en ondersteuning wordt het concept breed gesteund en gebruikt bij het merendeel van de uitvaarten in dit land. Eulogica is in de jaren daarna uitgebreid naar het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Ierland.

Vanaf 2012 is Eulogica uitvaart software ook actief op de Nederlandse uitvaartmarkt. Eulogica BV is gevestigd in Zwaag, Factorij 45G.

 

Eulogica remote PC

Eulogica remote MAC

Nieuws

VakGenoten Ontmoetingsdag 2018 was een succes

Dinsdag 17 april 2018 vond de 3e editie van de VakGenoten Ontmoetingsdag plaats, dit keer in Doorn.

Mariëlle Verbaas Uitvaartverzorging start met Eulogica uitvaart software

Nadat Mariëlle Verbaas de Eulogica software bij haar collega’s in de regio Rotterdam, Astrid Erkelens Uitvaartverzorging en Orchis Uitvaartzorg, werkend heeft gezien heeft zij er ook voor gekozen om op professionele wijze haar gehele uitvaart administratie in Eulogica te gaan doen.

Nieuwe Eulogica medewerker

Met ingang van 3 april 2018 wordt ons team versterkt met een nieuwe collega in de functie van Client Technical Support Medewerker.

 

Uitvaart24 heeft gekozen voor Eulogica maatwerk uitvaart software

Januari jl. heeft algemeen directeur Adri Grommé contact gezocht met Eulogica om te kijken naar de mogelijkheden van het Eulogica systeem voor Uitvaart24.

Uitvaart24 is een uitvaartondernemer met haar eigen werkwijze en staat voor Waardig en Transparant. Uitvaart24 richt zich voornamelijk op het bieden van transparante internet-uitvaarten.

 

Eulogica vier stappen service

Software - Omdat elke uitvaart anders is

De flexibiliteit en het aanpassingsvermogen maakt dat uitvaartverzorgers voor Eulogica uitvaart software kiezen. Alle basis functies zijn aanwezig, maar wat Eulogica uniek maakt is de aanname dat elke uitvaart uniek is. Er is geen standaard patroon en met Eulogica uitvaart software wordt de uitvaart behandeld als een serie van evenementen en services.

Analyse & Configuratie - Omdat elke uitvaartverzorger uniek is

Eulogica uitvaart software is gemakkelijk in het gebruik omdat het aangepast wordt aan uw wensen en uw manier van werken. Zo kunt u Eulogica uitvaart software gebruiken zoals u dat wilt.

Training - Zorgt voor pure controle

Uit ervaring weten we dat de juiste training voor u en uw werknemers, een essentieel onderdeel voor het goed gebruiken van vrijwel elke software is. Toch onderschat men vaak het belang van een goede training.

Continu Ondersteuning & Onderhoud - Dat beloven we u

We zien Eulogica uitvaart software als een samenwerking met onze klanten zolang het product bestaat. We staan altijd voor u klaar om u telefonisch hulp en advies te geven, en u op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen van het uitvaart software programma.

 

Eulogica - Omdat elke uitvaart anders is

Eulogica is meer dan een uitvaart software pakket in een doos. Het is een oplossing op maat en de software wordt volledig aan uw wensen aangepast. Het wordt geleverd als abonnementsdienst en we voorzien u een leven lang van ondersteuning.

hei

“Wij hebben baat bij het gebruik van Eulogica uitvaart software”

“Eulogica uitvaart software biedt een oplossing op maat en gemakkelijke leercurve zoals nergens anders”, zegt Barry Albin-Dyer, F.A. Albin & Sons Ltd.