Eulogica - Omdat elke uitvaart uniek is...

Wij geloven dat de focus van een uitvaarverzorger vooral moeten liggen bij het ondersteunen en begeleiden van de families op een zo professioneel mogelijke manier. Eulogica kan u daarbij helpen.

 

Het geavanceerde Eulogica uitvaart management software pakket is oorspronkelijk ontwikkeld voor uitvaartverzorgers in Noorwegen in de jaren ’90. Door de sterke focus op continu onderhoud en ondersteuning wordt het concept breed gesteund en gebruikt bij het merendeel van de uitvaarten in dit land. Eulogica is in de jaren daarna uitgebreid naar het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Ierland.

Vanaf 2012 is Eulogica uitvaart software ook actief op de Nederlandse uitvaartmarkt. Eulogica BV is gevestigd in Zwaag, Factorij 45G.

Nieuws

Genomineerden EUFIA Awards bekend! (persbericht)

Firma Satelliet meubelen in Breda zette afgelopen dinsdag (10 oktober 2017) haar deuren open voor deelnemers en genodigden van de open jury dag van EUFIA Nederland en België.Onze dank gaat uit naar Eulogica BV (maatwerk uitvaart software) voor hun professionele bijdrage om deze dag mogelijk te maken.

Hommage Uitvaarten gestart met Eulogica

Deze maand (aug/sept) is Hommage Uitvaarten gestart met Eulogica maatwerk uitvaart software. Geweldig om een training te geven aan deze enthousiaste uitvaartondernemer.

Internationaal Eulogica team bezoekt uitvaartondernemer in Apeldoorn

Vandaag (wo 23/8) een geweldige rondleiding, met het Internationale Eulogica team, bij een moderne uitvaartondernemer in Apeldoorn.

Digitale versie Eulogica Update (07)

De Eulogica Update, verzonden per post juli 2017, is nu ook digitaal te lezen. In deze Update krijgt u een sneak preview van de Eulogica app, een aankondiging van de uitvaartbeurs in Boston en meer..

Nieuw kantoor Abovo Uitvaartverzorging

Eulogica feliciteert haar gebruiker, Abovo Uitvaartverzorging, met het nieuwe kantoor in Spijkenisse.

 

Eulogica vier stappen service

Software - Omdat elke uitvaart anders is

De flexibiliteit en het aanpassingsvermogen maakt dat uitvaartverzorgers voor Eulogica uitvaart software kiezen. Alle basis functies zijn aanwezig, maar wat Eulogica uniek maakt is de aanname dat elke uitvaart uniek is. Er is geen standaard patroon en met Eulogica uitvaart software wordt de uitvaart behandeld als een serie van evenementen en services.

Analyse & Configuratie - Omdat elke uitvaartverzorger uniek is

Eulogica uitvaart software is gemakkelijk in het gebruik omdat het aangepast wordt aan uw wensen en uw manier van werken. Zo kunt u Eulogica uitvaart software gebruiken zoals u dat wilt.

Training - Zorgt voor pure controle

Uit ervaring weten we dat de juiste training voor u en uw werknemers, een essentieel onderdeel voor het goed gebruiken van vrijwel elke software is. Toch onderschat men vaak het belang van een goede training.

Continu Ondersteuning & Onderhoud - Dat beloven we u

We zien Eulogica uitvaart software als een samenwerking met onze klanten zolang het product bestaat. We staan altijd voor u klaar om u telefonisch hulp en advies te geven, en u op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen van het uitvaart software programma.

 

Eulogica - Omdat elke uitvaart anders is

Eulogica is meer dan een uitvaart software pakket in een doos. Het is een oplossing op maat en de software wordt volledig aan uw wensen aangepast. Het wordt geleverd als abonnementsdienst en we voorzien u een leven lang van ondersteuning.

hei

“Wij hebben baat bij het gebruik van Eulogica uitvaart software”

“Eulogica uitvaart software biedt een oplossing op maat en gemakkelijke leercurve zoals nergens anders”, zegt Barry Albin-Dyer, F.A. Albin & Sons Ltd.