Eulogica - Omdat elke uitvaart uniek is...

Wij geloven dat de focus van een uitvaarverzorger vooral moeten liggen bij het ondersteunen en begeleiden van de families op een zo professioneel mogelijke manier. Eulogica kan u daarbij helpen.

 

Het geavanceerde Eulogica uitvaart management software pakket is oorspronkelijk ontwikkeld voor uitvaartverzorgers in Noorwegen in de jaren ’90. Door de sterke focus op continu onderhoud en ondersteuning wordt het concept breed gesteund en gebruikt bij het merendeel van de uitvaarten in dit land. Eulogica is in de jaren daarna uitgebreid naar het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Ierland.

Vanaf 2012 is Eulogica uitvaart software ook actief op de Nederlandse uitvaartmarkt. Eulogica BV is gevestigd in Zwaag, Factorij 45G.

Stories

Koehoorn Begrafenisverzorging maakt gebruik van Eulogica maatwerk uitvaart software

Na een nauwe samenwerking, is het Eulogica systeem aangepast aan de wensen en werkwijze van Koehoorn Begrafenisverzorging in Barneveld.

 

Uitvaartzorg Kremer nieuwe Eulogica gebruiker

Uitvaartzorg Kremer in Doetinchem is een nieuwe gebruiker van de Eulogica uitvaart software.

Een gezond 2017, de koffie staat klaar.

Vindt u het als uitvaartverzorger/ondernemer of toeleverancier aan de uitvaartbranche, leuk om eens bij ons op kantoor langs te komen? In dat geval, de koffie staat klaar.

Eulogica’s kerstcadeau

Mensen die regelmatig onze nieuwsbrief lezen zullen er van op de hoogte zijn dat Eulogica al een aantal jaren een weeshuis in India steunt. Er wordt daar nu een nieuw huis gebouwd.

Carla Basjes uitvaartbegeleiding kiest voor Eulogica maatwerk uitvaart software!

Carla Basjes heeft in 2006 haar eigen onderneming in Andijk (West-Friesland) opgezet.

 

Eulogica vier stappen service

Software - Omdat elke uitvaart anders is

De flexibiliteit en het aanpassingsvermogen maakt dat uitvaartverzorgers voor Eulogica uitvaart software kiezen. Alle basis functies zijn aanwezig, maar wat Eulogica uniek maakt is de aanname dat elke uitvaart uniek is. Er is geen standaard patroon en met Eulogica uitvaart software wordt de uitvaart behandeld als een serie van evenementen en services.

Analyse & Configuratie - Omdat elke uitvaartverzorger uniek is

Eulogica uitvaart software is gemakkelijk in het gebruik omdat het aangepast wordt aan uw wensen en uw manier van werken. Zo kunt u Eulogica uitvaart software gebruiken zoals u dat wilt.

Training - Zorgt voor pure controle

Uit ervaring weten we dat de juiste training voor u en uw werknemers, een essentieel onderdeel voor het goed gebruiken van vrijwel elke software is. Toch onderschat men vaak het belang van een goede training.

Continu Ondersteuning & Onderhoud - Dat beloven we u

We zien Eulogica uitvaart software als een samenwerking met onze klanten zolang het product bestaat. We staan altijd voor u klaar om u telefonisch hulp en advies te geven, en u op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen van het uitvaart software programma.

 

Eulogica - Omdat elke uitvaart anders is

Eulogica is meer dan een uitvaart software pakket in een doos. Het is een oplossing op maat en de software wordt volledig aan uw wensen aangepast. Het wordt geleverd als abonnementsdienst en we voorzien u een leven lang van ondersteuning.

hei

“Wij hebben baat bij het gebruik van Eulogica uitvaart software”

“Eulogica uitvaart software biedt een oplossing op maat en gemakkelijke leercurve zoals nergens anders”, zegt Barry Albin-Dyer, F.A. Albin & Sons Ltd.